Sauli Koskinen sai yllätysvieraan – katso kuka laulaja!

Suomen oma Hollywood-vävy Sauli Koskinen kirjoitti eilen blogissaan saavansa tänään vieraakseen yllätysihmisen. Hetki sitten Sauli paljasti blogissaan, kuka tämä Suomen-vieras on.

-Mun yllätysvieras on tietenkin ihana, valloittava, aurinkoinen supernainen Kristiina Wheeler! Meillä oli tänään ihana päivä ja tehtiin retki Universal Studiolle. Olen ollut siellä aikaisemmin kolme kertaa enkä ole vieläkään kyllästynyt tuohon ihanaan huvittelumaailmaan. Tein pienen jäynän Kristiinalle ja vein hänet House Of Horroriin… Se on aivan hirveä kummitusluola, jossa kävijöitä säikyttelee hirviöiksi ja zombeiksi pukeutuneet oikeat ihmiset. Minä tietenkin tiesin tämän, sillä olen käynnyt siellä aikaisemminkin, mutta jätin kertomatta sen Kristiinalle. Parasta tässä oli vielä se, että Kristiina sanoi tänään aikaisemmin päivällä, ettei pysty edes katsomaan kauhuleffoja, Sauli kirjoittaa blogissaan.

Kristiina on suomalainen levylaulaja, joka julkaisee toisen albuminsa helmikuussa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sauli Koskinen, Kristiina Wheeler

Kommentit

Miten tuisake muka olis pystynyt varattomana matkustaan jenkkeihin, kun eikös sillä ollut vähän tiukka rahatilanne tunkeroisen naurunalaisen lapin”häiden” matkankin kanssa?!?

ööööööööööööööööööööööööööööö

Mä jo luulin että Tuija Jurvinen on Saulin vieraana kun ei ole kuulunut blogiplöräystä pitkään aikaan.Olis ollut kiva kuulla Tuijan uudesta projektista tehdä Sauulista levylaulaja:(

Oma kommentti