Sauli Koskisen salarakas iskee takaisin – lue kommentit täältä!

Hymy kertoi eilen ilmestyneessä numerossaan Sauli Koskisen ja Adam Lambertin kolmiodraamasta. Ludi-niminen nuori komistus väitti hänellä olleen sutinaa Saulin kanssa. Juttu kokonaisuudessaan lehdessä ja nettipätkä aiheesta täällä.

Sauli kimmastui väitteistä ja kirjoitti tänään omaan Ilta-Sanomien -blogiinsa aiheesta. Hän kiisti koko uutisen ja totesi, ettei seksiä tai salasuhdetta ole ollut koskaan.

Nyt Ludi haluaa kommentoida Saulin puheita. Hän tomuttaa miehen väitteet täysin:

-Minua huvittaa, kuinka Saulin kiiltokuvapojan maine on tiukassa. Ei lehtijuttuja ruveta kirjoittamaan heppoisin perustein, Ludi toteaa Hymylle ja jatkaa.

-Kyllähän näistä asioista ja jutuista on lukematon määrä tekstareita ja Facebook-keskusteluja todisteena ja tallella!

Ludi toteaa, että hän on tavannut Saulin kanssa vain kerran tämän vuoden puolella. Aikaisemmat tapaamiset sijoittuvat muutaman viime vuoden sisään.

-Jos Sauli ei halua ottaa vastuuta teoistaan, se ei ole minun ongelmani.

Hymyn jutussa Ludi kertoo muun muassa kiihkeästä hissiseksistä. Saulin mukaan seksiä ei ole koskaan ollut.

Juttumme eilen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Adam Lambert, Sauli Koskinen

Kommentit

juttu menee niin että jos lehden hallussa olevat todisteet on saulille riittävän noloja, niin lehti voi kirjoittaa hieman paisutellenkin ilman pelkoa että sauli alkaa vaatia mitään. Niiden riittävän nolojen viestien julkitulon pelko estää ainakin pieniin liioitteluihin puuttumisen tehokkaasti, se on saulille lose-lose situation.

Eihän Sauli oo missään kiistäny, et viestejä ei ois lähetetty. Ainoastaan kiisti sen, et ei ole ollut mitään salasuhdetta. Ja Sauli on ollut sinkkuna jo useamman kuukauden.

Ei se nyt ihan niin mene, että lehti julkaisee vaan jonkun tyypin kertomuksen. Tottakai siinä on oltava taustat tsekattuina ja todisteet kasassa siltä varalta että jutun kohde väittää vastaan/nostaa syytteen. Se että kohteet harvemmin ryhtyy vastatoimiin, on myöntämisen merkki. Muutenhan kenen tahansa anonyymin puhelinsoitto toimitukseen riittäisi aina jutun julkaisuun ja näitä olisi kymmeniä päivässä.

siis tämähän on enemmän kuin näppärää ludille sekä hymylle. voi vetää hatusta vaikka miten mielikuvituksellisia väitteitä ja sitten vetäytyä lain suojiin ”siis mullahan on 50 tuntia hc videota ja muutama eläinmeensekaantumiskuva päälle mutta enpäs näytäkään, teidän pitää vaan uskoa”.

Laissa sanotaan näin:
”Yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä ei pidetä sellaisen yksityiselämää koskevan tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä, jos tiedon esittäminen on tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi”

Joo Sauli on julkisuuden henkilö, mutta millä tavalla nää viestit olisi mitenkään yhteiskunnalisesti merkittäviä??

Hallituksen ministerin yksityisyydensuoja on ehkä hippasen ohuempi kuin ö-luokan julkkiksen, joka ei ole koskaan tehnyt oikeasti mitään mainittavaa. En muista takametsien tangoprinssien tekstareita julkaistun koskaan ilman heidän omaa suostumusta. Eipä silti, jos noita viestejä jossain vaiheessa julkaistaan, niin ei sitä tietenkään tehdä kaksi päivää pääjutun ilmestymisen jälkeen, vaan myöhemmin, jotta samasta kohusta saadaan mahdollisimman monta lööppiä. Kanervan viestitkin julkaistiin vasta siinä vaiheessa kun kohu oli ollut jo yli kuukauden. Miksi joku ö-sauli olisi kiireellisempi?

vieläkin odottelen niitä todisteita, ja photoshoppaamattomia sellaisia. hymyllä ei ollut mitään ongelmia julkaista kanervan viestejä, eikä milloin minkäkin takametsän tangoprinssin ja lätkäkunkun salarakkaan tekstareita joten jos jotakin oikeasti olisi niin… vai johtuukohan hiljaisuus juurikin siitä että niitä ”todisteita” väännetään jossakin ludin ystävän (jos niitä yhtään enää tässä vaiheessa on) macilla yötä päivää?

juu eihän oma palsta ja viihdetoimituksen brändätyin toimittaja toki mitään vaikuta.

No mikä tämä IS-veto nyt on? Mikä syy on tiedossa? Sekö että Salella on oma palsta lehdessä? Jotain muita syitä? Kaveritoimittajahan on se entinen hymytyttökilpailija Katri Kutula, mutta ei se nyt voi tietenkään mihinkään vaikuttaa? Kerro heti me janoamme saada tietää.

jos ei muut mediat kommentoi, niin Hymyssä tämä ainakin on näköjään kommentoiduin juttu sen jälkeen kun sivuille tuli reksiteröitymispakko. Ja vastahan tästä oli molemmissa iltapäivälehdissä kommentit, kun Saulin ”vastine” julkaistiin. Saulilla sinänsä on varsinkin Iltasanomissa suojatumpi asema kuin Leninillä Neuvostoliiton medioissa aikoinaan. Kukaan muu julkkis ei saa yhtä kaunistelevaa kohtelua. Syykin on tiedossa.

Huono ja epäpätevä selitys Jakella. Tietenkin saa ”kopioida” muita medioita, alkuperäislähteen mainiten. Esim. ”Asiasta kertoi ensimmäisenänä Hymy-lehti”. Vaan kun ei tämä ole muiden medioiden mielestä mielenkiintoista, niin eivät viitsi julkaista mitään ”uutista”. – Täysi floppi ja turha julkkistyrkky koko äijä, eikä edes komea tai söpö, kuten sekä Sauli että Adam ovat.

eipä oo muut mediat tarttunu koska ei tekijänoikeuksien takia saa heti kopioida suoraan toisen lehen jutusta…

Onko vähä julkisuus tyrkky tyyppi,ja kohta toi poseeraa alasti lehdessä ja on julkkis bb:ssä kisaamassa, ku on pari kertaa”totuutena” kertonu ”suhteestaan” Sauliin, nii onha se jo julkkis. Jessus mikä säälittävä pelle!

Tais jätkä oottaa et täst tulis isoki juttu, mut eipä ykskään muu media tarttunu tähän lööppiin. sori :-*

No oiskohan niin että se ei esitä niitä tekstiviestejä kas kun niitä ei saa suomen lakien mukaan esittää, kun on kirjesalaisuus. PÖLLÖ!

Hyi olkoon! Kuinka joku voi vajota noin alas? Ihan yhtä alhaista riippumatta siitä, onko totta vai keksittyä.

Ällöttävä ihminen, tämän avautumisen jälkeen hän ei kelpaa kuin rasvaisille namusedille.

Anna olla jo, sait jo rahaa ja julkisuutta 😀 Jospa antasit seuraavan jutun Hymylle siitä kuinka hankit vip-jäsenyyden DTM:ään… 😉

Ja minua huvittaa, että jos niitä todisteita on yllin kyllin niin miksi tämä herra ei sitten näytä niitä todisteita kellekään?? 😀

Oma kommentti