Savolaisista taviksista tuli Herlinin miljoonasukua – vaiettu dna-testaus!

Niklas HerlinKustantaja ja Kone-suvun vesa Niklas Herlin osoitti humaaniutensa antamalla suostumuksensa dna-testiin. Näin savolaisista taviksista tuli Herlinien miljoonasukua. Asiasta kertoo huhtikuun Hymy-lehti.

Niklas Herlinin isoisällä Heikillä oli tiettävästi ainakin pari aviotonta lasta. Näiden lapset lähtivät pari vuotta sitten selvittämään sukujuuriaan saamansa vihjeen perusteella. Niklas Herlin oli tuleville serkuilleen myötämielinen, ja niinpä geenitestauksen avulla voitiin selvittää, että tavissavolaiset kuuluivat kuin kuuluivatkin sukuun.

Nyt iso joukko heistä on jo vaihtanut perisuomalaisen nen-päätteisen sukunimensä Herlineiksi.

Miten käy Herlinien miljoonaomaisuuden nyt? Miksi Niklas Herlin suostui tähän? Lue mielenkiintoisesta asiasta lisää huhtikuun Hymy-lehdestä. Siellä myös miljoonikko Niklas Herlinin paljonpuhuvat kommentit Hymylle.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Niklas Herlin, Heikki Herlin

Kommentit

Jos olisit Erkko,olisit varmasti aikaa sitten juosut DNA testiin.Euron kiilto silmissä.Ja siihen sinulla olisi oikeus.Sukuun ja rahaan.Älä viitsi olla ulkokultainen.

Arvostan Niklas Herliniä suuresti, että hän meni Dna-testiin. Olen muutenkin arvostanut hänen tapaansa ja rehellisyyttään kertoa asioista mm. ostamassani ja lukemassani ”Koneen ruhtinas”-kirjassa. Reilu teko Niklakselta. Kari Tapiolta ja hänen Pia-vaimoltaan ja pojiltaan on inhimillisyys kaukana, kun hylkäsivät aviottoman pojan täysin.

Olet rohkea mies Niklas Herlin,menit isoisän puolesta DNA testiin.Yleensä suomalaista miestä vaivaa tuo neulakammo kun lapsista aletaan puhumaan.Ja DNA testiin mennään yleensä haulikko ohimolla.Ja vaimolle ruikutetaan että ”pikku-ukko” ei ole toiminut ainakaan viitenkymmeneen vuoteen.Enkä muista tai tunne koko naista.Taas vaan syyttävät aivan turhaan tälläistä pelimiestä.

Eiköhän Pekkakin roiskinut siementään sinnetänne mäkeen ja notkelmiin. Poikien ikäluokassa pillu ei ole muodissa.

Olet hieno ja suoraselkäinen mies Niklas Herlin.Voi kun kaikki Suomalaiset miehet olisivat sinun laisia.

Onkohan kaikki kerrottu tässä jutussa, tuskin?? Lisää tulee se on varmaa.

Niklas on tehnyt varsinaisen urosmehiläisen työn! Pojassa polvi paranee, täytyy antaa arvostusta hienosta teosta. Jokaisella lapsella on oikeus edes tietää omat vanhempansa vaikka eivät mielestäni ole oikeutettuja Herlinien omaisuuteen. Eiköhän asia jo liene vanhentunut perimisen osalta, mutta hienointa on sukujuuriensa tunteminen sekä hyvässä että pahassa.

Mun uskoni rikkaisiin palasi Niklas Herlinin myötävaikutuksella.

Jutussa todetaan että antoi suosstumuksensa dna-testin järjestämiseen, ei välttämättä että itse antoi dna-testin.

Eivät peri euroakaan, koska isyyttä ei ole aikanaan tunnistettu. Aika jännää, että muuttivat nimensä Herliniksi, tuntemattoman isoisän perusteella..

samaa ei voi sanoa Kari Tapion pojista. Niklas on eri maata. Sivistynyt ja humaani.

Jotenkin tuo tyyppi on tuntunut aina ihmisläheiseltä muutenkin,sellainen öykkäröinti tipo tiessään,arvot kohdallaan ja ymmärtää että jokainen haluaa oman syntyperän selvittää on sitten Möttönen tai Herlin!Heeno jamppa hatunoston arvoinen!

Turhaa sitä on sukunimeä vaihtaa vain sen takia että isänä oli ”pelimies”?

Niklas on niitä miehiä, joita voi sanoa arvostavansa. Hienoo Niklas, noin mies käyttäytyy.

Miljoonat eivät siirry näille uusille ”sukulaisille” sillä heillä ei ole niihin mitään oikeutta.

Niklas Herlin on mies, joka olisi ihan sama jätkä vaikka asuisi köyhänä katuojassa. Respect.

Kaippa Herliinien miljoonista vielä parille riittää jakamista

Oma kommentti