Sedu Koskinen avoimena:”Olen aina ollut uskossa”

Sedu KoskinenRavintoloitsija Sedu Koskinen nukkuu alasti, ajaa Porschella ja pitää kauniista, mukautuvaisista naisista, erityisesti blondeista. Miehen lempiromaani on Tuulen viemää, mutta hänen kirja-hyllystään löytyy myös Raamattu.

 Missä ja miten olet syntynyt?

– Valkeakoskella, sairaalassa. Asuin Pälkäneellä 15-vuotiaaksi.

Miten kuvailet lapsuuttasi?

– Sisarellani ja minulla oli varmaankin ihan normaali lapsuus. Urheilin paljon, ja tehtiin pahojamme. Mansikka-, omena- ja hernevarkaissa käyminen on ollut pahin rikokseni.

Hauska muisto nuoruudesta?

– Linnanmäki! Kävin siellä ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan kerran 10-vuotiaana. Teryleenihousuni repesivät Vekkulassa, kun yritin nousta liikkuvia portaita ylös. Siinäpä sitten vietin loppupäivän vähän avonaisemmissa housuissa.

Missä iässä tytöt tulivat kuvioihin?

– Seurustelin ensimmäistä kertaa 10-vuotiaana. Se oli sellaista viatonta lapsirakkautta ja käsi kädessä kävelemistä. Neitsyyteni menetin 16-vuotiaana, mutten vielä silloin ollut mikään suuri rakastaja. Se oli sellainen normaali sähellyskokemus, nyt ovat taidot jo karttuneet.

Matkustitteko paljon, kun olit pieni?

– Emme kovin paljon, mitä nyt Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, mutta niitähän ei lasketa ulkomaiksi. Kanariansaaret oli ensimmäinen pidempi reissu.

Sinusta piti tulla jalkapalloilija, mitä tapahtui?

– Olen varmaan liian kärsimätön siihen lajiin. Lopetin 19-vuotiaana, kun ajattelin, että olen jo liian vanha – ja tytötkin kiinnostivat enemmän. Loukkaantumiset olivat osasyynä, kumpikin nilkka meni ympäri.

Kauhein muisto omasta baarinuoruudestasi?

– Pahat olot. Alaikäisenä mentiin Aitoon Kirkastusjuhlille, juotiin pullot Herbaa – ja oksennettiin koko ilta. Se on edelleen pahinta viinaa, mitä ikinä olen juonut.

Miten menestys on muuttannut sinua?

– Olen nähnyt tällä alalla niin paljon, että olen alkanut suhtautua asioihin eri tavalla. En katso ketään ylös- enkä alaspäin. Kanssakäyminen ihmisten kanssa on tuonut enemmän itseluottamusta ja kuuntelemisen taitoa.

Jos jäisit ravintolan vessaan loukkuun tuntikausiksi, kenen kanssa tekisit sen  mieluiten?

Nicole Kidman olisi mieleinen tuttavuus. Hän on aina ollut mielenkiintoisen oloinen ja näköinen nainen.

Millainen on naisihanteesi?

– Itsenäinen, itsensä kunnossa pitävä, mukautuvainen ja tietysti kaunis. Blondit ovat aina olleet intohimoni ja pysyneet kainalossa pisimpään.

Sedu Koskinen nojatuolissaHyvät ja huonot luonteenpiirteesi?

– Olen rehellinen, vaativa ja määrätietoinen. Huonoja puolia on kärsimättömyys ja toisinaan liika kiltteys.

Kun heräät aamulla, mitä teet ensimmäiseksi?

– Menen aina ensimmäisenä suihkuun, rasvaan itseni, pesen hampaani, puen ja lähden yleensä johonkin baariin lukemaan iltapäivälehdet ja syömään aamiaisen.

Miten nukut?

– Nukun aina nahkapuvussani, siis alasti.

Mikä on mielestäsi eroottista?

– No, aika monikin asia. Hyvät rinnat, hyvä pylly. Olen sekä tissi- että pyllymies.

Minkälaisia seksifantasioita sinulla on?

– Haaveilen koko ajan, mielikuvitusta minulta ei puutu. En kuitenkaan pidä käsiraudoista enkä kinky-leikeistä.

Mikä on erikoisin paikka, jossa olet harrastanut seksiä?

– Elokuvateatterissa Turussa. Istuin kolmannella tai neljännellä penkkirivillä tytön kanssa, ja siellä sekstailtiin. Paikalla ei tosin ollut muita. Paras paikka harrastaa seksiä on kyllä omilla viileillä lakanoilla.

Mikä tekosi tai piirteesi on hävettänyt sinua?

– Kun on pitänyt katsoa silmiin, tuijotankin naisen rintoja.

Yleisin kulkuvälineesi?

– Oma auto tai taksi. Minulla on musta Range Rover ja musta Porche.

Kun et ole töissä, mitä teet?

– Golfaan, käyn elokuvissa ja luen. Paras leffa kautta aikojen on Kummisetä 1 ja 2, paras kirja taas Tuulen viemää.

Mikä ravintolabisneksessä harmittaa sinua eniten?

– Holhous ja turha valvonta! Suurimmat ongelmat löytyvät kuitenkin aina neljän seinän sisältä – kotiväkivalta on lisääntynyt todella paljon, mutta ei se johdu siitä, että baarista saa viinaa. Viinaa on muuten liian helposti saatavilla.

Kuka on paras ystäväsi?

– Minulla on viisi hyvää ystävää. Markus Selin on yksi heistä.

Uskotko Jumalaan?

– Olen aina ollut uskossa. Olen lukenut Raamatunkin melkein kokonaan.

Millaisena näet vanhuutesi?

– Aion olla ikinuori ja pysyä henkisesti vireänä loppuun asti. Fyysiset ominaisuudet saattavat heiketä, mutta mieli ei. En jaksa miettiä liikaa maailman murheita.

Seurusteletko?

– En. Ehdokkaita on paljonkin, mutta ei tällä hetkellä sellaista minulle sopivaa. Eikä sitä oikeaa löydä hakemalla. Olen aina ollut sellainen irtonumeron ystävä.

Salainen haaveesi?

– Sehän ei enää ole salainen tämän jälkeen. Mutta täytyy myöntää, että olisi kiva päästä joskus vieraaksi Linnan juhliin.

Hymy 9/2007

Teksti: Jatta Ansamaa 

Kuvat: Miguel Vera

Teksti:Leena Kalliokoski
Avainsanat: Aitoon kirkastusjuhlat, Markus Selin, Nicole Kidman, ravintoloitsija, Sedu Koskinen, teryleenihousut, Valkeakoski

Kommentit

Kun poikani haluaa tehdä töitä myös tässä” meidän alalla”. Haluaisin tarjota hänelle harjoittelu paikan. Voisiko hänellä olla mahdillisuus sinun paikassa. Olen vähän juovuksissa, mutta haitannekoon se mitään…..Hän on fiksu 195cm pitkä poika, yo, entinen juniori jääkiekkoilija TPS.Jos saisin vastauksen…kiitos….

Oma kommentti