Kuva: Juhamatti Nieminen

Sedu Koskinen erosi, ja kertoo nyt eron syyt

Sedu Koskinen ei ole ole antanut vastoinkäymisten lannistaa. Vuodet ovat koulineet. Siinä missä Sedu takavuosina paiski hommia hullunkiilto silmissä, nyt hän ei enää vaadi itseltään liikoja. Mies kertoo elämästään Hymyn painetussa lehdessä.

– Koko ajan minulla oli jotain älyttömiä tavoitteita. Piti saada 50 kapakkaa kasaan ja päästä ensimmäisenä suomalaisena ravintolana pörssiin. Ei niissä ollut oikein järkeä mukana. Olen nykyään lempeämpi itseäni kohtaan, enkä niin tiukka kuin ennen, Sedu tunnustaa.
Hyvä vire heijastuu myös ulospäin, sillä Sedu on ikäisekseen kovassa tikissä.

– Olen elämäni vedossa. Painan nyt 75 kiloa, kun viisikymppisenä painoin 95 kiloa. Olin silloin huonossa kunnossa ja stressaantunut. Maha oli koko ajan kipeä, Sedu muistelee.

Virtaa Sedu saa myös lapsestaan, jonka hän sai 56-vuotiaana. Esikoulun tänä vuonna aloittanut 6-vuotias Lara-tytär on Sedun silmäterä.

– Kun olen Laran kanssa, olen lapsellisempi kuin hän. Lara on samanlainen adhd-luonne kuin minäkin. Ei mikään maailman kuuliaisin lapsi, Sedu virnistää.

Tyttären äidin kanssa Sedu oli naimisissa, mutta pari päätyi tänä syksynä eroon.

– Eroomme ei liity dramatiikkaa. Huomasimme, että olemme ihmisinä erilaisia. Olimme yhdessä seitsemän vuotta. Naimisiin menimme järkisyistä, ettei hän olisi jäänyt tyhjän päälle, jos jotain olisi tapahtunut. Nyt kaikki on siltä osin kunnossa.

Pari tekee edelleen bisnestä yhdessä, ja heillä on hyvät välit. Lue koko haastattelu painetusta Hymystä Juhamatti Niemisen kirjoittamana ja kuvaamana.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ero, Sedu Koskinen

Kommentit

Oma kommentti