Sedun uuden ravintolan klubiemännän oudot taustat: Seksikiduttaja!

Seppo KoskinenSedu Koskinen avasi viikonvaihteessa entisen Freda51:n tiloissa uuden Burleski Club -nimisen ravintolansa. Ravintolan klubiemäntänä toimii varsin näyttävällä hauiksella varustettu Diana Ball.

Diana on kuitenkin kaikkea muutakin kuin pelkkä klubiemäntä. Hymyn tietojen mukaan Diana on jo pitkään toiminut Bizarrebitch-nimisellä nettisivustolla palvelujaan kauppaavan SM-kammion yhtenä valtiattarena eli dominana. Dianalta voi ostaa itselleen alistussessioita. Hän kertoo palveluistaan sivuilla näin:

-Mielikuvitukseni on rajaton. Teen yhtä mielelläni roolileikkejä tai erittäin rankkoja ja kivuliaita sessioita. Teen mielelläni myös fetissisessioita, sillä rakastan olla palvonnan kohteena, oli kyseessä sitten vartalo, jokin tietty vartalon osa tai vaikkapa kengät tai sukat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Diana Ball, Sedu Koskinen

Kommentit

Tarjoaakohan sedun pokebaarin portsarit kidutusta kuten aikoinaan… 😛

Mitä? No ei ole munia. Interseksuaaliksi itseään kutsuva Diana on ihan normaali nainen, joka on aiemmin tehnyt ihan mallin hommiakin ennenkuin aloitti bodaamisen. Interseksuaali tarkoittaa sitä, että ihmisen kromosomit ovat sellaiset, että henkilön fyysinen olemus voi olla hyvin lähellä toista sukupuolta, vaikka henkilö itse edustaisi aivan muuta: eli nainen voi näyttää mieheltä ja mies naiselta. Käytännössä tämä näkyy selvimmin esim. siinä, että jamaikalainen juoksija voi saavutaa miesmäisiä tuloksia pikajuoksussa tai nainen saada miesmäisen lihakset kuten Diana Ball. Jalkojen välistä tai esim. rinnoissa tämä ei näy mitenkään.

Oma kommentti