Seiska: Arton naama kauheassa kunnossa – Tuksu raapi taas verille?!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen ja Arto Länsman juhlivat viikonloppuna rapukekkereitään, joista on useampaan kertaan ehditty mainostaa, että ne maksoivat kokonaista 2000 euroa.

Juhlat sujuivat aamuyölle asti mainiosti, mutta pikkutunneilla Arton ja Johannan välille on mitä ilmeisemmin tullut riitaa, sillä Seiskan kuvassa Arto poseeraa järkyttävästi raavittuna. Hän myös myöntää Johannan raapineen häntä. Johanna on aiemmin julkisuudessa kertonut raapineensa Artoa.

Kuva Seiskan sivuilla:

http://www.seiska.fi/

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Juu…eipä ihme, ett Ämmällä kroppa on niin mustelmilla, kun ryyppäs ittensä sihen kuntoon ettei pystyssä pysynyt… Mutt, artsissahan se vika vain on, eihän se sika-läski oo koskaan tehnyt mitään mielestään väärin, HUH YÖKKKKKKK

Seiskan tavoittama Johanna puolestaan kertoo tilanteesta oman versionsa.

– Arto yritti lyödä minua useita kertoja nyrkilllä kasvoihin, mutta osui vain kerran. Muut iskut menivät seinään, koska ehdin väistää. Puolustauduin kynsimällä häntä kasvoihin. Vartaloni on täynnä mustelmia, Johanna viestitti Seiskalle.

ARTO! tee nyt lopulta rikosilmoitus tuosta vaimostasi! älä ole enää nössö! HETI TÄNÄÄN mars poliisiasemalle ja näytät naamasi siellä, törkeää jälkeä!

Sama kuva taas. Kihlajaisistaan, jonka aikana ”samppanjaa” elikkäs A-olutta juotiin kuoharilasista. Mut hei, näähän saavat kiksejä siitä, että kuvat ovat esillä ja nimi myös.

Johanna on ihana. Jos olisin rikas, ottaisin Johannaan heti yhteyttä. nyt, en pysty tarjoamaan riittävää glamouria. 🙁

Pöh! Syyttää nyt rakasta aviovaimoa – varmaan ne ravunsakset….

Oma kommentti