Seiska: Tuksu ja Arto rähinöivät – Arton naama verinaarmuilla!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen ja Arto Länsman vakuuttavat 7 päivää -lehden verkkosivuilla menevänsä naimisiin tämän kuun lopulla, vaikka ulkopuolisten silmissä pariskunnan touhu alkaa lukuisine Facebook-eroineen ja törttöilyineen vaikuttaa jo Matti ja Mervi -meiningiltä.

Pariskunta myöntää Seiskan videohaastattelussa tapelleensa Onnela-ravintolassa keskiviikkona. Tukiaisen keikan jälkeen takahuoneessa alkanut riita aiheutti verinaarmuja sulhaselle. Arto ei halunnut kommentoida asiaa enemmälti ja Johannakin oli vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Johanna kuitenkin väitti puolustaneensa vain itseään.

Hänen mielestään Artolla on humalassa tapana olla väkivaltainen.

Tuksu on aiemminkin vihjaillut Arton väkivaltaisuudesta, ja naimisiin menossa olevaksi naiseksi hän on puhunut tulevasta aviomiehestään vähemmän mairittelevasti. Ei siis liene ihme, että monelle on tullut mieleen, että naimisiin ollaan menossa vaikka ”hampaat irvessä”.

Tuksulle päivä prinsessana ja huomion keskipisteenä tulleekin tarpeeseen, samoin kuin häämatka, jonka pariskunta mitä ilmeisemmin sponsoreiltaan saa.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Niin minä neitonen sinulle laulan kuin omalle kullalleni, jos olis valta niinkuin on mieli niin ottaisin omakseni.

Tuksu on luonnonkaunis ei meikkiä tytöllä lainkaan hoikka ja pitkä, omat pitkät hiukset ja fiksukin vielä et Onnea Paljon pariskunnalle. Kyl teistä viel kuullaan saletisti.

ÄLKÄÄ NYT VIITSIKÖ Jossua ja Mattia edes laittaa samalle sivulle!! Matti on ansainnut paljon paremman julkisuuden!!! Matilla on on hirveesti urheilua

tää on niin hauskaa, et melkein on mukavaa. Sekavaako ei, vaan vakavaa…Mahdotonkin voi olla siis mahdollista? Eikös vaan???

Aivan uskomatonta touhua ja vieläpä joku sponsoroi näitä vedätyksiä.Kukaan ei voi olla niin tyhmä että oikeasti uskoo Tuksun juttuja.Tuksuhan sanoo että Arto väkivaltainen..hmnn..Tuksuhan tuomittu..Arto ei :DDDD

Vedättäjällä on jäänyt uutiset ja lehdet lukematta viime kuukausina…

Olen luullut että se, joka on väkivaltainen, aiheuttaa ruhjeita uhrilleen. Nythän arton naamassa näkyi ruhjeita. Eli kumpi nyt oli väkivaltainen, vai molemmat?! Tosin Johannahan sanoi, että tietää Arton väkivaltaiseksi, mutta ei pelkää tätä, koska arto on niin pieni. Ja omaa aikaisempaa tekoaanhan hän puolusteli sillä, että on vain pieni nainen eikä saa vahinkoa aikaan, joten nyt artolla kyllä on tuossa kokoerossa se puolustus puolellaan.

Tietenkin piti kirjoittamani että glamouria. Glampuri ei ole ehkä sittenkään huono termi…

luksusta ja glampuria -miten minulla on sellaisista ihan erilainen mielikuva. Pariskunta näyttää kyllä sopivan yhteen kuin paita ja peppu. Onnea heille!

tosielämän teatteria.. tämä ei pääty hyvin, mopon vauhti vain kiihtyy…….

Vankila, sitä niin toivon. Tuo neitokainen ei pysty olemaan 12 kk:tta koeaikana syyllistymättä johonkin. Ihanaa!

no täähän on nyt ihan pelle sirkusta koko touhu, heh. ne on ihan epätoivoisia, tuksulla on hirveät ulosottovelat, 20 donaa tai jotain, kai se saa nyt kuitattua ainakin puolet varmaan pois tällä sähläyksellään, tää on puoliksi feikkiä puoliksi totta, tokkopa nuo edes samassa sängyssä öitään nukkuu

Elkee elkee hyvät immeiset arvostelko toisten suheita, ei sitä tiijä vaekka asjanommaiset pitäis niitä kuinkkakkii arvosa.

Tosi media sirkusta koko hääjuttu!!! En usko ollenkaan että liitto kestää..Täyttä rahastusta koko soppa!! inhottavaa katseltavaa..molemmat rahattomia! Ja muka glamour neiti..paskan marjat sanon minä!!

Väkivaltaa ehdonalaisessa. Ei huonompi suoritus, kun siitä vielä julkisesti kertoo. Häät sitten vankilassa?

Kai ne kohta puukottavat toisensa hengiltä. Voi voi.

Oma kommentti