Seiska: Tuksu ja Arto rähinöivät – Arton naama verinaarmuilla!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen ja Arto Länsman vakuuttavat 7 päivää -lehden verkkosivuilla menevänsä naimisiin tämän kuun lopulla, vaikka ulkopuolisten silmissä pariskunnan touhu alkaa lukuisine Facebook-eroineen ja törttöilyineen vaikuttaa jo Matti ja Mervi -meiningiltä.

Pariskunta myöntää Seiskan videohaastattelussa tapelleensa Onnela-ravintolassa keskiviikkona. Tukiaisen keikan jälkeen takahuoneessa alkanut riita aiheutti verinaarmuja sulhaselle. Arto ei halunnut kommentoida asiaa enemmälti ja Johannakin oli vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Johanna kuitenkin väitti puolustaneensa vain itseään.

Hänen mielestään Artolla on humalassa tapana olla väkivaltainen.

Tuksu on aiemminkin vihjaillut Arton väkivaltaisuudesta, ja naimisiin menossa olevaksi naiseksi hän on puhunut tulevasta aviomiehestään vähemmän mairittelevasti. Ei siis liene ihme, että monelle on tullut mieleen, että naimisiin ollaan menossa vaikka ”hampaat irvessä”.

Tuksulle päivä prinsessana ja huomion keskipisteenä tulleekin tarpeeseen, samoin kuin häämatka, jonka pariskunta mitä ilmeisemmin sponsoreiltaan saa.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti