Seiväs-Wilman rakkaus alkoi Flow-festareilla: Tatuoitu valmentajakomistus!

Koko kansan tietoisuuteen seiväshypyn Euroopan mestaruudellaan noussut Wilma Murto, 24, pitää jalat tukevasti maan pinnalla, vaikka urheilussa 182-senttinen vaaleaverikkö korkeampia korkeuksia tavoitteleekin.

– Ei menestys muuta minua ihmisenä. Toki urheilijaidentiteetille tämä tuo lisää buustia, mutta edelleen nautin niistä arjen pienistä asioista. Kun savu tästä hälvenee, arki koittaa. Se arki mitä elän, on sen verran siistiä itsessään, että kaikki menestys ja voitot ovat siihen bonusta päälle, Wilma viitoittaa.

Arjessa Wilmaa tukee tatuoitu komistus Jaakko Linkoheimo, joka nousi otsikoihin jo heinäkuun MM-kisojen aikana rynnättyään kentän laidalla suukottamaan rakastaan hellehattu päässään. Pariskunta tapasi muutamia vuosia sitten Helsingin Flow-festivaaleilla.

– Hän on tärkeä. Hän on mukana arjessani ja on olennainen osa sitä, Wilma muotoilee.

Tatuoitu komistus työskentelee liikuntaopettajana ja toimii Suomen sähköpyörätuolisalibandyn maajoukkuevalmentajana. Lisäksi hän harrastaa crossfitiä.

– Se auttaa. Hän ymmärtää ja tietää, mitä teen ja mitä tämä vaatii, Wilma toteaa. Lue juttu lehdestä tai näköislehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Wilma Murto

Kommentit

Oma kommentti