Seksipommi Johanna Kuvaja julkaisi uutta musiikkia – videota ei voi katsella Youtubessa kuka vain

Opettaja, laulaja, seksipommi. Johanna Kuvajalla on monta ankkuria kiinnittyä mediakenttään.

Nyt hän iloitsee Espanjassa kuvatusta uudesta musiikkivideostaan Wanna Make Love To You.  Aikaisempaa videota, Shower, on katsottu yli 167 000 kertaa.

Uusimmalla musavideollaan nainen kertoo esiintyvänsä Mr. Eurooppa -tittelin voittaneen Dani Riveron kanssa.

-Biisi on säveltämäni ja se on tuotettu Lontoossa huipputuottaja Sefi Carmelin kanssa. Hän on työskennellyt muiden muassa David Bowien ja Phil Collinsin kanssa, Johanna kertoo.

-Paras palaute tähän asti on ollut se, että musiikki-alan isojen nimien mukaan biisini eivät kalpene Hollywoodin maailmantähtien pop-biisien rinnalla. Ja kansainvälisissä medioissa minua on verrattu Mariah Careyhin, koska sävellän itse samantyylistä musiikkia, ja ääneni on pehmeä ja äänialani laaja. Uusimmasta R&B-biisistäni on todettu, että se voisi olla Mariahin uuden albumin hittibiisi. Se tuntuu hyvältä, koska Mariah on ollut syy siihen miksi aloitin aikanaan laulamisen.

Video löytyy alapuolelta. Valitettavasti sitä ei voi rohkeustason vuoksi katsoa Youtubessa kuin vahvistamalla ikänsä luottokortilla tai lähettämällä henkilöllisyystodistuksen, jonka tarkistamisessa kestää jopa kolme päivää.

Kurkista Erotiikka-Hymyyn täällä – se on ilmainen ja siellä on taas uutta kuvamateriaalia!

 

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Kuvaja

Kommentit

Oma kommentti