Seppo, 69, sai lahjaksi eroottisen siivoojan!

Ammattilaisnyrkkeilyn arvostettu taustavaikuttaja, Seppo Finnilä, täytti 69 – ja sai synttärilahjaksi eroottisen siivoojan. Hymy oli tietenkin paikan päällä ihmettelemässä, että mistäs tässä nyt oikein on kyse. Jutun kirjoitti ”luottoreportteri” Kaitsu Merilä.

Sepon ilme oli näkemisen arvoinen, kun edessä seisoi valkoisiin pitsisukkanauhoihin, korkokenkiin ja korsettiin pukeutunut kaunis nuorehko siivoajatar Maid on Heels -palvelusta.

– No huh huh! Vai tämmöinen syntymäpäivälahja. Siivoaakos tuo kaunotar myös? Seppo vitsaili luonteelleen ominaisesti.

Vähäpukeinen Kadri ryhtyi muitta mutkitta työhönsä ja syntymäpäiväsankari Seppo pääsi nauttimaan silmänruokaa huokuvasta synttärilahjastaan.

Yrityksen taustalla on vuosia naimisissa ollut pariskunta, ja molemmat ovat asuneet Suomessa jo lähes parikymmentä vuotta. Idea oli Kadri-vaimon.

– Kotisivullamme lukee esimerkiksi se, että siivoojaan ei saa koskea. Jos tilaaja on humalassa sovittuna ajankohtana, palvelu peruuntuu. Polttariseurueita emme hyväksy asiakkaiksi. Eli katsella saa ja asiakkaalla on lupa myös masturboida Kadrin siivotessa, jos sitä haluaa, firman toinen puolisko, aviomies Oliver kertoo Hymylle.

Tunti kului nopeasti Kadrin siivotessa Seppo Finnilän suurta taloa.

No Kadri, millainen asiakas Seppo oli?

– Hyvin perinteinen, eli hyvin käyttäytyvä suomalainen mieshenkilö. Asiakkaat ovat noin 90-prosenttisesti tällaisia. Ovat hissukseen ja katselevat, Kadri naurahtaa. Lue koko juttu kuvine kaikkineen Hymystä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Seppo Finnilä, eroottinen siivooja

Kommentit

Oma kommentti