Seppo, 70, käyttää ”sokerityttöjä”: ”Monet ovat kateellisia minulle”

Taloustutkimus ja Huippukiva tutkivat tuhannen suomalaisen kyselytutkimuksessa suhtautumista niin kutsuttuun sugardating-ilmiöön.

Siinä usein vanhemmat miehet maksavat kuluja ja niin kutsutusti ”sponssaavat” nuorempia naisia. Vastapalvelukseksi epäillään saatavan seksiä.

Sugardating onkin monen mielestä ei mitään muuta kuin ”vanhan ajan huorausta uudessa paketissa”.

Näin vastaajat suhtautuivat sokerideittailuun:

Maksaja on hyväksikäyttäjä: 33 % (Miehet 28 %, naiset 37 %)
Järjestely hyödyttää tasaveroisesti kumpaankin osapuolta: 44 % (Miehet 47 %, naiset 42 %)
Maksun saaja on hyväksikäyttäjä: 7 % (Miehet 8 %, naiset 6 %)
En osaa sanoa: 16 %

Nuorista vain noin kymmenen prosenttia piti maksajaa hyväksikäyttäjänä, kun vanhemmissa, yli viisikymppisissä prosentuaalinen osuus oli yli puolet.

Huippukiva on myös jututtanut suomalaista 70-vuotiasta Seppoa, joka on harrastanut sokerideittailua jo lähes kymmenen vuotta. Aiemmin naimisissa ollut Seppo ei aio enää hankkia perinteistä parisuhdetta lainkaan.

-Tämä järjestely sopii minulle, koska rahalla saan viereeni kauniita ja seksikkäitä tyttöjä, jotka ovat hyvällä tuulella koko ajan. Esimerkiksi matkoilla kaverit ja muut turistit ovat minulle selvästi kateellisia, kun vanhempana miehenä liikun parikymppisen seksipommin kanssa. Siinä niillä riittää vaimojensa kanssa ihmettelemistä ja supisemista, mies naurahtaa.

Hän kertoo, että yhteen Dubain-reissuun saattaa upota kaikkine kustannuksineen kahdelta hengeltä 10 000 – 15 000 euroa.

Tunnetko käyttäväsi hyväksi seuralaisiasi?

-Kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen. Rahalla on iso vaikutus ja yhä useampi nuori kaunotar kärsii rahapulasta, koska heidän elämisen kulunsa esimerkiksi täällä Helsingissä ovat niin isot. Moni nainen tekee tätä muutaman vuoden, kunnes onnistuu saamaan itselleen vakituisemman parisuhteen. Ongelma on usein siinä, että kun tottuu seurusteluun rikkaiden miesten kanssa, niin peruspalkkaisen kaverin kanssa elämä ei tunnukaan niin hohdokkaalta.

Entä ehkäisyn laita?

-Rahalla saa ostettua luottamusta. Kun ollaan Karibialla ja seuralainen tienaa tonnin päivässä, niin kyllä viimeistään loppuviikosta kondomi jätetään pois, vaikka testeissä ei ole käytykään. Näin käy yhdeksän naisen kohdalla kymmenestä.

Tässä jutussa on kuvituskuva, Pixabay

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Huippukiva, prostituutio, sugarbaby, sugardaddy, sugardeittailu, Taloustutkimus

Kommentit

Oma kommentti