Seppo Räty: ”Asta vei autorahani!”

Seppo RätyKeihäslegenda, suomalaisuuden ikoni Seppo Räty kertoo tuoreessa Hymyssä tehneensä tuttavuutta Astaan. Tuttavuus osoittautui petolliseksi, sillä Asta vei mennessään Sepon autorahat!

Asta ei ollut kumminkaan mikään nainen vaan myrsky, joka tuhosi 95 prosenttia Sepon omistamista puista. Sepon oli tarkoitus myydä puut ja ostaa rahoilla uusi auto. Toisin kävi.

-Siinä meni autonvaihtorahat vajaassa 10 minuutissa. Puuarvioija kävi ja sanoi, että niistä puista ei saa mitään. Polttopuuta on nyt 50 vuodeksi! katkera Seppo ärähtää Hymyssä.

Samassa haastattelussa Räty haistattaa pitkät suomalaiselle politiikalle, ja kertoo helvetillisestä arjestaan kipeän selän kanssa. Hän sanoo pysyvänsä pystyssä vain särkylääkkeiden voimalla. Annosmäärät ovat kuulemma aivan tapissa. Pinna on kireällä.

-Ei tarvitse tulla kuin lasku postilaatikkoon niin se saatana alkaa jo vituttaa, keihäskunkku tiivistää tuntonsa, pilke silmäkulmassa.

Teksti:Hymy
Avainsanat: Seppo Räty

Kommentit

Seppo on suomalaisuuden ikoni. Asiat sanotaan suoraan, eikä mielistellä.

Itsepä olet selkäsi särkenyt ja saanut siitä urheilijapalkkaa satoja tuhansia euroja. Kyllä puulla joku hinta on. Myy Mauri Pekkariselle.

Ei hätä ole Seppo tämän näköinen. Myy ne polttopuut hyvällä hinnalla, niin saat vielä sen pirssin.

Kukaan ei sponssaa enää Seppoa kun mies on osoittanut älykääpiöytensä niillä ” lausunnoillaan”. keihästä mies osasi heittää mutta
muuten melko heikko esitys

Nyt äkkiä keräys pystyyn että saadaan Sepolle uusi kiesi alle. Suomen suurinta urheilusankaria ei pidä unohtaa!

Siksi olisi pitäny heittäää Suomen viitta hartioilta aika päiviä sitten. Sponsori sopparit on neuvottelukysymys ja isiihen ei suomalainen kykene itseään hinnnottelemaan koskaan. Olisit pulissut ulkomaalaiselle lehdistölle, nytkin tämän lukevat suomalaiset. Suomalainen valitaa ja kaakkaa housuihinsa niin vauvana kuin vaarina.

Oma kommentti