Seura: Jari Sillanpää paljastaa, miten lapsipornokuvat päätyivät hänen puhelimeensa

Jari Sillanpää sai vuonna 2020 tuomion sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Laulaja sai maksettavakseen 45 päiväsakkoa.

Sillanpään puhelimella oli kuvattu tietokoneen näytöltä video, jossa aikuinen mies on sukupuoliyhteydessä pienen lapsen kanssa. Lisäksi puhelimesta löytyi kahdeksan kuvaa, jotka oli niin ikään otettu tietokoneen ruudulta. Otoksissa aikuinen kohdisti seksuaalista toimintaa lapseen.

Sillanpää on tuoreessa Seura-lehden haastattelussa avautunut hänen saamaansa tuomioon johtaneista tapahtumista.

– Osallistuin huumepäissäni kotona tietokoneelta käsin Zoom-sovelluksen kautta homomiesten verkkotapaamiseen. Yhtäkkiä yksi osallistujista näytti kaikille kyseisen videon. Pelästyin, koska huumeisilla aivoillani kuvittelin sen tallentuvan tietokoneelleni. Päätin kuvata muka todisteen, joka kertoo, miten se sinne on päätynyt, Sillanpää selostaa Seuralle.

Huumepäissään-termillä hän viittaa haastattelussa silloiseen metamfetamiinin käyttöönsä. Sillanpää toteaa, että tuomiolla on ollut kauaskantoiset seuraukset.

– Kaikessa kauheinta on ollut se, että jotkut ovat kuvitelleet minun olevan seksuaalisesti kiinnostunut lapsista. Lapset edustavat minulle iloa, rehellisyyttä ja puhtautta. Olen aina sanonut rakastavani lapsia. On surullista, jos en enää voi sanoa niin ilman, että se yhdistetään johonkin sairaaseen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jari Sillanpää, tuomio

Kommentit

Oma kommentti