Shirly Karvinen on esiintynyt myös Nelosen Selviytyjät Suomi -sarjassa

Shirly Karvinen teki paljastuksen lapsuudestaan: ”Tuntuisi kiusalliselta sanoa että mä rakastan sua…”

Basso-radiossa juontajana toimiva ex-missi Shirly Karvinen on avautunut somepäivityksessään puhumattomuuden kulttuurista.

-Onko sun vanhemmat koskaan sanonut rakastavansa sua? Näinkin syvänpäädyn aiheesta puhuttiin Jannen kanssa tällä viikolla radiossa, hän aloittaa ja jatkaa:

-Asia jonka ajattelisi olevan itsestäänselvä juttu onkin itseasiassa aika harvinainen. Viestit mitä saatiin studioon, huh. Se on jotenkin niin pysäyttävää ja surullista miten monien perheissä puhumattomuuden kulttuuri on niin läsnä. Mä myös itse kuulun siihen kastiin, ettei meidän perheessä ole jaeltu rakkaudentunnustuksia kenenkään suunnalta ja se tuntuis melkeinpä kiusalliselta sanoa sanat ”mä rakastan sua”. Hurjaa, Shirly toteaa.

Shirly kertoo saaneensa studioon viestin, jossa kuuntelija kertoi, että vasta siinä vaiheessa kun oma äiti oli saattohoidossa, hän sai sanottua ne sanat äidillensä.

-Siinä oli mulla ja Jannella vähän itkussa pidättelemistä.

Shirly kertoo mietiskelleensä asioita, ja hän on tullut siihen lopputulokseen, että välillä olisi kiva oletusten sijasta sanoa ”itsestäänselvyyksiä” ihan ääneen.

-Yleensä ne on just niitä asioita mitä ihmiset haluaa kuulla kaikista eniten.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Shirly Karvinen

Kommentit

Oma kommentti