Shokkikuvat lehdessä: Hannele Laurin hurja kasvojenkohotus!

Hannele LauriNäyttelijä Hannele Lauri ei pelkää leimautua kauneuskirurgian irvikuvaksi, vaikka hän marssikin jälleen kerran klinikalle. Tällä kertaa hänelle tehtiin kasvojenkohotus uudella, mullistavalla menetelmällä.

Vaikka Hannan, 58, ympärillä pyörii huhuja monistakin kauneusleikkauksista, ei häntä ole leikelty kuin kerran. Se tapahtui seitsemän vuotta sitten Tallinnassa. Operaatiossa Hannelen iho avattiin korvan vierestä ja kasvojen lihaksia nostettiin ylöspäin. Botoxia häneen on kyllä useammankin kerran pistetty.

-Puheet useista leikkauksista ovat naurettavia. Olen koko ajan töissä, enkä pystyisi työskentelemään turvonneella naamalla, Hannele ryttää helmikuun Hymyssä. Lehdessä myös shokeeraavat kuvat kasvojenkohotuksesta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hannele Lauri

Kommentit

voi,voi…teitä kateellisia !Hannele on rehellinen ja kertoo operootioista,toisin kuin eräät julkkikset.Lähtevät muka sukuloimaan rapakon taakse… ja siloposkina tulevat takaisin !
-Hannele on prima tyyppi !

Lehdessä luki, kuinka Hannele vertasi ulkonäön kunnossa pitoa natsisaksan juutalaisnaisiin!! Kuinka kauneimmat säilyivät hengissä. Musta on TÖRKEÄÄ, että vertaa omia kauneusleikkauksiaan heihin! Tuskimpa Hannelea aamun koitteessa ammutaan vaikka vähä rupsahtaisikin!!!

No mutta hyvät ihmiset. Olettepa ärsyttäviä. Minäkään en ole kauneusleikkauksen kannalla, mutta ymmärrän silti Hannelea. Se on täysin hänen oma asiansa ja hänen elämänsä. Jos hän ei olisi käynyt kauneusleikkauksissa, te arvostelisitte häntä negatiivisesti joka tapauksessa. Näyttelijällä on varmasti enemmän ulkonäköpaineita kun meillä taviksilla.

Sääiksi käy ihmisen turhamaisuus, kun pitää ulkonäkönsä pilata. Ennen oli kaunis nainen. Osoittaa vain huonoa itsetuntoa. Järkytyin nähdessäni kuvan.

Kannattaa hankkia hammassuoja suun eteen ettei hampaat tummene auringossa. (ei posliinit taida tummua). Suu ei varmaan mene edes kiinni, näyttää niin tiukalta, niin tiukalta toi nahka. Posketkin on niin täynnä että olisikohan……poskessa. Niin ne vaan vanhemmiten vanhettuu.

SAON VIELLÄKIN ETTÄ OOT UPEEN NÖKÖNEN NAINEN… RAKASTAN SUA <33333

Variksen pelättimeks mansikkamaalle,eipä tarvi lapsia möröillä pelotella.

Hannelella on varmaankin jäänyt tämä NAISENLOGIIKKA päälle eli ei tajuu seurauksista sekunttia pidemmälle En olis uskonnu ellen ois nähny SÄÄLITTÄVÄÄ katseltavaa Mitähän SPEDE tuumais jos olis kuvios mukana PILATTU LOPULLISESTI AAMEN

Kyllä on karseeta katseltavaa :(( Jotkut ihmiset ne ei näköjään hyväksy luonnollista vanhenemista.

Siis aivan kamala!!! Mennyt maku koko ihmisestä!!! Kammottavan näköinen. Muistuttaa kohta sitä leikelty”kissanaista” Hyi Helvetti. En ikinä osta lehteä(enkä koske)missä kyseinen kuvotu eiintyy!!!

Kaameaa, kulmakarvat häviävät kohta ohimoon… Ryppyisempi kuin 88-vuotias mummoni…

Kiitos Hannele varoittavasta esimerkistä. Itse tiedän pistää ylimääräiset rahat vaikka ihaniin vaatteisiin.

Siis onkos se tuossa kuvassa jo käynnyt siellä operaatiossa? Ihan kun olisi myös viikon vanhat meikit naamassa … ja taitaa ollakkin!! Hanna KATSO peiliin!!

Itse meinaan yläluomi leikkauksen tehdä. ei mitään muuta. Yläluomet lerpahtaneet, ikä 58 v.

Onkohan jo kiristetty niin paljon, että silmät ovat siirtyneet päälaelle, kun rillit siellä keikkuvat?

Ei vanhenemista leikkauksilla pakoon pääse! Luonnollisesti vanhentunut ryppynaama on kaunis. Tuo lähinnä kuvottava!

Hannele jysäyttää koneet käyntiin. Kaunis, seksikäs nainen tosimiehen makuun.

Iha hirveet meikit. Vois meikkaamalla opetella olemaan nuorempi

Heh, naurattaa jotenkin tuollainen vanhuuden pelkääminen.

Nyt alkaa jo todella näyttää pahalta,Hannele.lopettaisit jo,ihan totta!!

Vähän kun vielä kiristetään niin on sieraimet korvien vieressä???

Varoitus kaikille Tallinnaan kauneusleikkaukseen aikoville!
Ainakin tämä UUSI MULLISTAVA malli on karsee, millä klinikalla lie kursittu. Ja nuo turbohuulet, niistä ei saa enää huulia millään korjauksella. Muistuttavat lähinnä naisen räjähtäneitä ulkoisia synnytyselimiä.

Vanhuus on kaunista, mutta henkisesti rumat eivät parane veitselläkään.

Kasvojaan kohottaneille jää aina pussit silmien alle. Hassun näköistä kun muuten olisivat kuin kolmekymppisiä..
Botoxi tekee naaman todella luonnottoman näköiseksi, varsinkin jos sitä laittaa useamman kerran.. Tässäkin pystysuora (!)ryppy silmän reunassa. Ja hymy on kuin olisi saanut aivoinfarktin..
Kauneusleikkaukset OK mutta täytyy tarkkaan harkita mitä ja kuinka paljon, lopputulos voi olla karmea.

Ihan pahaa tekee! Esimerkiksi silmäkulmien iho on aivan kireillä poimuilla, ilme luonnoton, onko nyt hyvä? Tässä varoittava esimerkki miten nämä leikkaukset voivat mennä vikaan. Mielummin luonnon vanhentama kun veitsen tekemä friikki. Kaikki me kuitenkin vanhenemme ja elintavoilla voi jotain pelastaa ja ajan hammasta hidastaa. Vaikka toisille on paremmat geenit suotu mutta kuitenkin; ei veitselle! Huh huh!

Meinasin saada shokin. Miten aikoinaan kaunis nainen on näin hurahtanut pelleksi. Variksenpelätinkin on lievä ilmaisu nykyisestä ulkonäöstä.

Kauhean näköinen toi kuva! Miten ihminen voi jäädä noin koukkuun leikkauksiin ja pistoksiin että ei enää näe mitä hallaa tekee kasvoilleen! JÄRKYTTÄVÄ! Aivan irvikuva. Miettikää, en uskoisi että on VASTA 58v, ajattelisin 68v.

painovirheen nykyinen muoto, painokuva virhe, joka tullut painkoneessa ja vääristänyt kasvot. Tunnetaan myös nimellä plastiikka kirugia.

Kaivakaapa esiin jostain Youtubesta tai muualta ikivanhoja naisen logiikka -sketsejä. Siinä Hannelella oli korkeat poskipääät ja ohuet huulet. Silmät ja kulmatkin ihan toiselta planeetalta. Vain kerran leikelty, höh. Tästäkin huomaa, ettei leikkelemällä tule ainakaan kauniimmaksi. Eihän Linda Lampeniuksellakaan ole silikoneja, eihän?

Tupakointi vanhentaa ennenaikaisesti, sen näkee Hannelenkin naamasta. Ei kannattaisi polttaa jos pelkää ulkonäkönsä puolesta. Huomattavsti ikäistään vanhemman näköinen edelleenkin. Ei voi sanoa leikkauksen onnistuneen, kun naama on noin vanhan näköinen.

Näyttäisi paljon nuoremmalta ilman leikkauksia. Nyt näyttää seitsemänkymppiseltä.

Hirveen näkönen! Ennen oli ihan jees, ei olis kannatu kursia.

hannele oli aika milf ennen kun rupes kiristeleen naamaansa, nykyään näyttää lähinnä pelleltä..

ei vois ton typerämpää ilmettä pitää naamallaan.vanhan turha leikkiä nuorta.

Painovirhepahoilainen näköjään iski… Sanoisin vähintään 68.

Eikö tuokin harakka voisi vain hyväksyä sen että aika tekee tehtävänsä. Näyttää sitä paitsi paljon vanhemmalta kuin mitä edes on..

Oma kommentti