Shokkiylläri: Mitä keksi Tukiaisen manageri nyt – katso video!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen manageri Tuija Järvinen vietti viikon loppuunpalamislomaa, ja tulee takaisin entistä ehompana!

Tuija suunnittelee nyt omaa levyuraa. Varmemmaksi vakuudeksi hän aikoo osallistua Eurotähti-kisaan, jossa palkintona on levytysmahdollisuus. Tuija kutsuttiin mukaan järjestäjän toimesta.

-En ole vielä oikeasti kamalan hyvin perehtynyt tähän kisaan. Luulen, että osakilpailuja on ollut ympäri Suomea. Kokoelmalevylle pääsee laulamaan ehkä 10% kaikista kilpailijoista, Tuija kertoo Hymylle.

-Aion nyt yrittää, kun kerran pääsin mukaan. En ole pahemmin itse kilpaillut, vaikka olen laulukisoja vuosikausia vetänyt ja tuomaroinut, kertoo Tuija, joka tosin on ehtinyt aiemmin levyttää biisin Rakasta rakkain.

Tuija laulaa tuolla, katso video:

https://www.youtube.com/watch?v=CMUEDtr3tVk

Kuva: Kuva-Tuulos/Leena Miettola

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Eurotähti, Rakasta rakkain

Kommentit

Missä viipyy Simo Salmisen konsertti??
´Kumpaakaan EI ikinä euroviisuihin!!!!
Eikö Järvinenkin oo jo 50-vuotias????
Onko hän OIKEESTI laulaja???
Mitä hän kuvittelee itsestään?
Haluaa vain hyötyä muista.
ÄLKÄÄÄ TOIVOKO RADIOSSA!!!!!!! TÄYTTÄ SOOPAA!!!!

Karmee viskibasso! Selvaa pubiruusu-ainesta, mut et laulaja? Huhhuh. Johanna on kylla kiinnostavampi tapaus, ja selvasti toi Jarvinen yrittaa saada itselleen myos julkisuutta Johannan kautta. Mut kuten jo mainittu taalla, se Kalajoella riehuminen oli jotenkin NIIN pohjanoteeraus. Selvasti Jarvinen ajatteli, etta hanen oleminen siella taustalla helpottaa Johannaa, ja et sen ”reippaus” parantaa showta. Mut aivan kaameeta kiljuntaa ja epavireista kailotusta sielta sitten tulikin. Tuksu olis ollu parempi ilman tota hoosaajaa.

Miten Tuija Jarvinen on voinut olla kenenkaan laulua arvostelemassa missaan tuomaristossa????

rukoilen sun sydämeen rauhaa ja tasapainoa.
Toivon että saat elämääsi rauhan,etkä väkisin yritä itsestäsi vääntää julkkista,jos elämässä jotain haluaa tai tavoittelee…se tulee ITSESTÄÄN….ja yleensä OMALLA työllä,ei toisia hyödyntäen.Rukoillaan Tuijan puolesta,nuorena aikuisena hän oli ihan inhimillinen.

Tämmöistä EI okinä otettais Euroviisuihin….EI ikinä….Onko naisen kuvassa lämpöä tai myötätuntoa?
Missä Simo Salmisen juhla konsertti jota hän mainosti?

Näin tämän Järvisen myös viikko sitten Jyväskylässä OLI vahvassa humala tilassa näinkö niitä kunnalis vaali asioita hoidetaan?
Olen sitä mieltä jos on poliitikko tai esiintyvä taiteilija,hänen täytyy olla hyvä esimerkki ja varsinkon poliitikkona.
Alku viestit varmasti Tuijan omia.

Burnout EI lähde viikossa pois,EI todellakaan,niinkuin Järvinen sanoo,jos on vielä mielenterveydellisiä ongelmia,pakko mielteitä siihen tarvitaan vuosien tai jopa läpi elämän hoito ja terapia.Rukoilen Tuija sun puolesta,hae vain rohkeasti ammattiapua

Äänenlaadusta päätellen on kotistudiossa yritetty paikkailla epäpuhtauksia äänestä, eikä siinäkään oikein ole onnistuttu. Tuija Järvisen epävireinen ääni pääsi esiin jo Tuksun Kalajoen keikalla, missä shown varastanut Järvinen tunki itsensä taustalaulajan / tanssijan rooliin. Monet kyselivätkin, että onko tuo taustalla häärivä rouva se Tukiaisen demoni, joka riepottelee pitkin seiniä 🙂

Jos Tuija Järvinen olisi timmissä kunnossa,niin kuin Tukiainen hänkin varmaan paljastaisi rintansa,sitä odotellessa……

Kauheeta!!!! Ei tuota voinu edes loppuun kuunnella! Kaikkia paskoja sitä maapäällään kantaakin.

Nykyään studiolla SAA muutettua ääntä ym….NIIN paljon vaikka EI osaisi laulaakaan yhtään

Voihan Valmetin vetoakseli. Tulis traktori ja ajas ylitteni. En kestä enää tota Huijari-Tuijaria; ja koska olen koukussa hänen ja Tukiaisen ja muitten sekopääjulkkisten toilailujen seuraamiseen eri nettipalstoilla, rukoilen nyt – jos Jumala on olemassa – että tulis todellakin joku ponuhumalainen maajussi vaikka Zetorilla ja ajas ”epähuomiossa” päälleni, ja huitasis vielä heinähangolla ”armoniskun”, niin pääsis tästäkin riesasta….

Eipä kuulu ees ”massey verkusonin” tuksutusta… eli ei oo Jumalaa olemassa. Tuksu ja Tuija valitettavasti ovat… ja minäkin.

Mua huvita enää mikään. Lähen kohta hakeen keppanaa…

Onko tämä Tuija ollut miss suomi kisoissa?
miksi hän ei pidä itsestään parempaa huolta?
Kun vertaa,Anna-Liisa Tilusta AINA timissä kunnosssa ja hän vain kaunistuu iän myötä ja näkyy annasta henkisyys ja sitä voi katsoa silmistä

Onkohan tällä Järvisellä kaikki kotona?
Tuntuu että miehistä haluaa koka ajan hyödyntää uraansa tai nyt Tukiaisesta?
Kuka ON tämä Järvinen?

Onko tämä Järvinen loppujen lopuksi laulaja?
Vai onko hänellä PAKKO mielle päästä vain julkisuuteen,keinolla millä hyvänsä?

Järvisestä huomaa että hän on laskelmoiva ja kylmä,ei mitään tunnetta eikä aitoutta.

heitä tuksu mäkeen ja tee oma ura itsellesi,tuksu vie sinut suohon.

Ihan samaa sarjaa kun muut perusräkälöiden artistit,.vaan taitaa olla niin huomion kipreä luonne, että mitähän tuostakin tulee. Jos keskityt pelkkään laulamiseen onnea vaan, mutta kyllä tuksu hakkaa persoonana 100-0 😉

Voihan Tuksu ja Tuija tehdä ihan hyvin yhteistyötäkin! Tosin.. minun mielestä ei Tuksu eikä Tuijakaan nyt niin valtavan hyviä artisteja ole. Tuija pysyy kyllä nuotissa ja ääni on matala mutta siitä puuttuu ilmeikkyys ja tunne! Aika mekaanista, monotonista ja sonnitonta.

Nooh.. Tuksun laulutaitoa ei nyt kukaan ole erityisemmin kehunutkaan. Nykytekniikalla kyllä saadaan ihminen kun ihminen kuulostamaan ”laulajalta”. Tuksussa on kuitenkin persoonallisuutta..Se hänen tapansa liioitella ja suurennella on aika sympaattista loppujen lopuksi.

Ehdotan Tuksulle ja Tuijalle hiukan hevimpää tyyliä. Se istuu naisten luonteeseen, koska nyt kuitenkin elävät kun rockarit. Kummatkaan eivät ole mitään enkeleitä ulkonäöltään eikä muutenkaan. Oikein rankkaa hell-electroa tms. ja sopivasti äänenmuokkausta tietokoneilla ja korsetit sun muut päälle. Siitä sitten kokonainen show pystyyn! Eikä mitään vaaleanpunaisia hörhelöitä. oikeita hevi-äijiä showhun mukaan ja tämä tyttöjen keskinäinen piipertäminen jossain hikisessä strippari-laulu-kuviossa pitäisi loppua!

Samaa mieltä: unohda Tuksu ja ole oma kaunisääninen itsesi!

JOS JATKAT PUTKA-TUKSUN KANSSA NIIN OVET VEDETÄÄN NENÄSI EDESTÄ KIINNI JA MUNAAT OMAN MAINEESI. Jatka omilla kyvyillä ja pärjäät,unohda klämööri pelle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hyvä Tuija!

Unohda tukiainen..Ja keskity siihen,että pääset laulajaksi..Johannan seurassa pilaat vain maineesi..vaikka sinusta olisi vaikka mihin<3

Toi 3 oli hyvä, mutta aivan aikuisten oikeesti! Tämä on pienempi paha kun Hilloviiva- Tuksu. Tuksu tunkee sen läski naamansa joka paikkaan 🙁

Aivan upea esitys ja lauluääni todella hyvä ja sanat kauniit

Minusta Tuija voittaa Tuksun mennen tullen palatessa. Kaunis tumma ääni videolla sanokaa mitä sanokaa.

Wautsi upeeta mikä leidi!!! Ei ihme että tarvitsi rauhoittumislomaa lähteäkseen euroviisuihin. Toivottavasti ei tuksu nyt suutu kun taisit viedä tuksun euroviisuvoiton tuolla upealla kappaleella!!

Terveisin Manger Sepi!

Oma kommentti