Siis minäkö muka läski – katso tuore kuva huhkeasta Geronimasta!

Kirsikka KelloniemiKirsikka Kelloniemi eli Geronima strippaa, toimittaa juttuja ja tekee myös Hymyn suosittua blogia. Viime aikoina Kirsikkaa on huvittanut ”asiakaspalaute” eli hänen nimittelemisensä pullukaksi.

Geronima kertoo, että hänellä näyttää olevan muutama vakituinen naispuolinen antifani, joille on elämän ja kuoleman kysymys kommentoida hänen elämäänsä.

Nyt netissä väitetään, että Gero olisi pullukkua, XL-kokoa. Tämä ei haittaisi Geroa laisinkaan, mutta asialla on vähän toisenlainen ulottuvuus.

-Valitettavasti kommentteja lukevat myös miehet. Pari kertaa on käynyt jo niin, että strippauskeikoilleni on tullut XL-naisista pitäviä henkilöitä. He sitten pettyvät pahasti, Geronima pahoittelee.

Hymy julkaisee nyt tuoreen kuvan Geronimasta. Kuvan ottamisesta on vain muutama viikko aikaa. Vaikka kuva on lehteä varten niin kutsutusti ”syvätty”, sitä ei ole fotoshopattu, ja Geroniman vartalonkaari on täysin aito – niin rintamuksen kuin vatsankin kohdalta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima

Kommentit

Kuinkahan moni teistä Geroniman haukkujista itse on ns. mallinmitoissa??

mutta ei se haittaa ku ei vois vähempää kiinnostaa moinen turhake

Kirsikka on mahottoman solakassa kunnossa ! Kyllähän sitä hoikkana pyssyy ku Polkupyörällä sotkee Joelin luo paneksimaan tämän tuosta ja ku panohommat on hoidettu niin taas pyörän selkään ja kotia päin. Saas ny nähä tuleeko kiloja lisää ku Kirsikka saa sen lahja maasturin…

Kristin 😉
Niin sitä pitää !!!
Maailmahan ei pyöri miesten ympärillä vaikka jotkut niin kuvittelevatkin.

Hmm, olen 24-vuotias nainen, minulla on korkeakoulututkinto, oman alani vakituinen työpaikka ja ihana, rakastava mies. Minulla on luonnostaan vaaleat hiukset, 70C-kokoiset rinnat, olen 167 pitkä ja käytän vaatekokoa 34-36.

Tämä Geronima sen sijaan on keski-ikäinen, hänellä ei ilmeisemmin ole koulutusta, sillä strippaa elääkseen. Mies jätti ja nyt yrittää hengailla jonkun tyttärensä ikäluokkaa olevan pojan kanssa. Hänellä on todella halvan vaaleiksi poltetut hiukset, naurettavan näköiset ilmapallosilarit ja kuvista päätellen olisi aika pätkä noin l-kokoinen nainen kyseessä. (Ja juu, minäkin mahdun vaikka 30-kokoisiin vaatteisiin, kun ne ovat joustavia ja ei niin tarkkaan katso, miltä se näyttää :D)

Eli siis muistuttakaapa mua, mistä olen tälle naiselle kateellinen!? Miesten huomiosta? Oivoi, sitä ainakin saan ihan tarpeeksi, kun vaikka kävelen kaupungilla, en tosin vieraiden miesten huomiolla tee mitään, sillä minulla on jo maailman ihanin mies.

Mitä tarkoittaa sana huhkea? onko se hehkeä vaik uhkea vai niiden välimuoto. Outo sana mulle.

Kuopio-84 olet kipee.
Osa gertsun fb-kavereista on niitä peräkammarin nössykkä tyyppejä jotka just kuolaavat tuollaisen perää

Mahtavan ”muodollisuuden” lisäksi sinulla on ihanan iloinen ja positiivinen luonne.

Kaunis olet ja just sopivan painoinen, sulonen ja ihanat silmät

Ei kaikkien tarvitse olla samasta puusta veistetty.

Ettekö te kateelliset osaa pitää turpaanne kiinni geronima on kaunis ja upea nainen jokainen on sellainen kuin on ja siitä teidän kateellisten on turha jauhaa paskaa teillä taitaa olla jotain henkisiä ongelmia joten suuta supumpaan.

Kyllä minä menisin kattomaan kyseistä neitosta…..vaikka joutuisin maksamaankin…..Mitä me häntä haukumme läskiksi turhaan….Jos naisella on hyvä olla sillein miten on niin antaa olla vaan…Ja kyllähän sinne strippiareenalle mahtuu hiukan isompikin tyttönen…Suuntaus on mallimaailmassakin hiukan naisellisempiin naisiin ja malleihin…Puusta lasketaan ikä vuosirenkaista mutta ei naisten kylkiluista(jotka laihoilla näkyy )!!Tsemppiä Geronima!!

Kuka maksaa euroakaan tuon viittäkymppiä käyvän ylipainoisen ”maitovalaan” näkemisestä, stripparina?
Kun pornobaarit ovat pullollaan kakskymppisiä hoikkia muodokkaita naisia?

Voiko mauttomampaa rumempaa säälittävämpää ilmestystä olla mitä tuo nainen tuossa kuvassa? Tekee pahaa.
Katsokaa juttua Iina K, tuossa alla. Siinä on nuori kaunis ja aito nainen.

Buohhahha aahhhahha ahiihiihhii eehhhehhhhheeeeee…….. Voi juma, kehuskelee itseään, vaikkei TODELLA OLE VARAA!!!!!! Osta peili, jos sulla on ees muutamaa kybää rahaa……..

Älkkä haukuko mun eroootist tanssijatara, hän on oige kaunis ja hyvi lahjakas ilmestys viihdemaailmassa. Hän osa laulaa ja liikehtii mitä nätimmin ja miehe tykkää kovasti. Hänellä on uusia, innovaatisia ideoita esim. pastillienkäytöstä ja hänellä on pieni vyötärö, näkeehän sen kuvasta 🙂

Enkä YHTÄÄN vedä vatsaa sisäänpäin, ja mikälie litistävä korsettiliivi päällä, just!

Miksi kuvasta on puolikas pois? Tuo on siis kaksinkertainen verrattuna kuvaan. 85 kg?

Jep, pulleva on. Lienee viisikymppinen naaman perusteella, ei kovinkaan freesi ilmestys. Nuoremmat, hoikemmat ja kauniimmat (joita riittää) menevät ohi heittämällä. Maksaako tuosta joku muka jotain? Ei kai.

Pullukalta näyttää – aivan kuten Idolsiin osallistuva Diandra.

Joku outo huumorin laji tässä toimitukselta menossa. ”Syvätty”!?

Kateus kukaan wi saisi menestyä tällä alalla ylipainoiset akat ja mustakipeät ukot haukkuvat mutta gero pysyy lehtien palstoilla,

Naamasta jo näkee, että kiloja on ja reippaanpuoleisesti. Jos otetaan kumitissit ja vatsan sisäänvetämisen yrittäminen pois, mitä jää. Kaamean ylipainoinen keskivartalostaan todella lihava keski-ikäinen ja näemmä vielä sokea ja katkera matami. Pahempi, jopa kuin tuksu.

Voit teitä photoshopparit, menkää katsomman miltä Geronima näyttää luonnossa, niin ei tarvitse moista soopaa kirjoitella. Tänään Gero näytti ihan samalta kuin kuvassa.

Kun tuota kuvaa vertaa Seiskan käsittelemättömään lomakuvaan, niin kyllä huomaa, että tuosta vartalosta on leikattu syväyksen yhteydessä aikamoisia paloja pois.

Kyllä tää emäntä ei näytä tältä livenä. Ei edes viime viikolla, ku otti poskeen…ei todellakaan.

No pehmennetään kuitenkin sen verran, että on Gero selvästi laihtunut tuohon videohaastatteluun verrattuna. Korsetin ja photoshopilla ”syvätyn” kuvan avulla ei tosin todisteta yhtään mitään. Luulisi Geronkin sen tajuavan. Peace and out!

Ja ”syvääjälle” vinkiksi, että opettele curved edges toiminto tai käytä edes vähän enemmän kuin KAKSI minuuttia aikaa kuvan käsittelyyn ja lisää valintapisteiden määrää! Sekin yhdistettynä smoothaukseen saa aikaan paremman tuloksen.

Ja ”syvääjälle” vinkiksi, että opettele curved edges toiminto tai käytä edes vähän enemmän kuin KAKSI minuuttia aikaa kuvan käsittelyyn ja lisää valintapisteiden määrää! Sekin yhdistettynä smoothaukseen saa aikaan paremman tuloksen.

Mutta tiedä, hänen kasvojaan on kiristetty niin,
et haarukset nousee pian leukaperiin.
Oh-la-laa, oisko ihanaa?

PS. Jos joku haluaa oikeasti todistella, että ei ole ylipainoa niin silloin ei pukeuduta mustaan hoikentavaan asuun joka peittää käsivarret, vaan bikineihin!!

Vai ei muka photoshopattu! Kuvaa on cropattu 7 suoralla viivalla tissien ja vartalon kohdalta ”edustavammaksi”. ”Syvääjä” tehnyt todella surkeaa työtä.

Naama paljastaa läskiyden. Rinnat eivät hämää. Kuvasta näkyy, että vetää vastaa sisään. Lisäksi kiertää vartaloaan oikealle, mikä on perinteinen ”hoikennusasento”. Valitettavasti se toimii esim. missien kohdalla, mutta ei Geroniman kohdalla, koska ylimääräistä on parikymmentä kiloa

Jos ei ole pullukka niin ainakin pullaposki. Kaikesta päätellen kuitenkin myös pullukka, jolla on itsetunto-ongelmia, kun ei kestä itseään kutsuttavan pullukaksi. Eihän se edes ole haukkumanimi vaan hellyyttelynimi. IHANA PULLUKKA! <3 <3 <3 <3 <3

Ei Geronima ole edes läski. Noi sen isot rinnat hämäävät tosi paljon. Menkää te oikeasti läskit kommentoijat vaikka lenkille sinne korsettiliikkeeseen. Suomalaiseks naiseks Gero on erittäin hyvännäköinen.

Stripparit ovat seksityöläisiä,miksi näitä markkinoidaan lehdessä?

Lapsellista ?!
Todella huono kuva. Lopeta jo nainen ja mene sinne ”töihis” keikuttelemaan itseäsi.

Kuvasta näkyy selvästi, että viihdetaitelijalla on korsetti (sen lisäksi, että kuva on otettu juuri siitä edullisimmasta kuvakulmasta).

Korsetti sillä on päällä, voisin lyödä vaikka vetoa.

Kai se nyt näyttää hoikalta kun vetää mahan sisään.

Kauanko, Kirsikka, jaksat pidättää hengitystäsi?

Joopa joo. Tuo on juuri se kuvausasento, jota käytetään, kun halutaan kuvattavan näyttävän todellista hoikemmalta.

Kun tämä asia tuntuu olevan Hymyllekin tärkeä, niin ei muuta kuin Geronima lääkärin vastaanotolle punnittavaksi ja mitattavaksi. Lääkärintodistuksen voi sitten julkaista lehdessä, jos Geronima suo – eikä varmasti suo.

Kävin joskus privaatissa runkkaan tota läskiä katsellessa. Ihan hyvä 1/5. Ei olis kuulemma saanu runkata ilman tippiä. Runkkasin silti.

Voihan sitä vatsaa vetää sisään, mutta hoikalla ja hyväkuntoisella ihmisellä ei ole tuollaisia pulloposkia.

Kuva todistaa, että Geronima on ylipainoinen. Pulleat kasvot, vetää kuvaushetkellä pömppävatsaa sisään. Ja näyttää siltä, että syvätessä on epähuomiossa ihan vähän figuuri kaventunut.

Mäkin olen aika hoikka ja jaksan pidättää hengitystääääähhhhhgghhhddrrrrrhhhööööööö…

Ei oo fotoshopattu,ei.Toi kuvahan on suorastaan silputtu.

Montako viikkoa ”taiteilija” aikoo valittaa saamastaan palautteesta? Aineksia viiteen blogipläjäykseen?

Oma kommentti