Siis mitä?? BB-Ason ja BB-Kätlinin jymy-yllätys: Kahdestaan kaukomatkalle!

Kätlin LaasAso AlansoSuomen Big Brotherin voittaja Aso Alanso ja kakkoseksi tullut Kätlin Laas ovat saaneet kutsun vierailla Filippiineillä. Kutsun ovat esittäneet paikalliset fanit ja sikäläinen BB:tä tuottanut tv-yhtiö. Asian vahvisti Hymylle Turusta tavoitettu Aso.

-Joo, olen itse asiassa juuri tulossa poliisilaitokselta viisumiasioita hoitamasta.

-Vielä juttu ei satavarma ole, mutta huhtikuussa meidän olisi tarkoitus lähteä. Voisiko Hymy vaikkapa sponssata meitä, heh heh, Aso vitsailee.

Ason tietojen mukaan Kätlinistä on tullut melkoinen julkkis Filippiineillä.

-Fanit haluavat nähdä Kätlinin, sillä hänellä oli sutinaa paikallisen BB-asukkaan, Hermeksen kanssa. Se tässä on hauskinta, että Filippiineillä ollaan semmoisessa käsityksessä, että minulla ja heidän vaihdokillaan Cathyllä olisi ollut jotain keskenämme.

Suomen BB:ssä vieraillut Cathy piti Asoa seksikkäänä. Aso taas teki tuttavuutta Cathyyn udellen tältä, onko tämä vielä neitsyt.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aso Alanso, BB, Big Borhter, Kätlin Laas

Kommentit

Ootte niin sika söpöjä. Teiän on pakko siellä matkalla ainaki yhen kerran pussata !!!! =) <3

mä haluisin lähteä teiän kanssa Filippiineille. Ku ootte nii sööttejä.Te olisitte hyvä pari mun mielestä <3.

se cathy on jo pudonnut kisasta, että sinne voisi mennä vaikka heti. näyttävät toivovan sponsoroijaa…siksi kai puhuvat näistä lehdissä?

kerran ku spöödi oli häbödin kans kaukomatkalla niin samalla matkalla oli myös viivi pumbanen, jolle häbödi menetti rannekellon. BBaso myöskin oli ollut aasin kanssa sillai. häbödillä on kuva.

Oma kommentti