Siis mitä ihmeen sekoilua: Vasta valittu Miss Suomi karkasi Jenkkeihin!

Viivi PumpanenMiss Suomi Viivi Pumpanen on saanut niin paljon kritiikkiä kahden missiviikkonsa aikana, että hänestä on pian tulossa epäsuosituin missi aikoihin.

Ylimieliseksi ja liian lyhyeksi syytetyn Pumpasen tuorein teko on omiaan jatkamaan ihmetysten sarjaa! MTV3 Viihdeuutisten mukaan Pumpanen on matkustanut Yhdysvaltoihin lomailemaan – vain 14 päivää valintansa jälkeen. Paikkana on kohublondi Johanna Tukiaisenkin suosima Miami. Matkalle 21-vuotias Suomen kaunein otti luonnollisesti yrittäjämiehensä Pezhman Ahmadin.

-Tämähän on aivan käsittämätön farssi. Uusi Miss Suomi on juuri valittu, työtehtävien pitäisi olla kuumimmillaan, ja mitä tekee missi – katoaa lomalle. Onkohan tähän edesFinnartistien lupaa? Kyllä titteli nyt sen verran velvoittaa, ettei töitä lopeteta, kun ne juuri ovat alkaneet, luonnehtii Hymylle muuan kauneuskilpailujen veteraani, joka ei tässä yhteydessä halua nimeään julkisuuteen.

Hymy ei tavoittanut missikeisari Eino Makusta kommentoimaan asiaa.

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Viivi Pumpanen, Eino Makunen, Pezhman Ahmadi

Kommentit

Hymy on hyvä lehti, kirjoittaa asiaa turhia kaunistelematta. Minäkin olen ymmärtänyt asian niin, että lehden kustantama ulkomaanmatka on saajalleen veronalaista tuloa, mutten tiedä, miten verottaja sitä seuraa. Se näyttää olevan aika yleistä.

Hymy nyt yleensäkin on ainut kriittinen silmä tässä hymistelevässä julkkismaailmassa.

Hyvä Hymy, painostakaa Makusta ja kysykää samalla mittauksesta! Pakkohan finaartistin on olla mukana ”juonessa”, kun niin hiljaa ovat olleet!!! Näyttää että iltapäivälehdet on on alkaneet nuolemaan Viivin …..ä! Onneksi Hymy uskaltaa kertoa asiat suoraan. Ilman Hymyä ja egorazzia nämän missin kusetukset ois jääny pienen piirin tietoon.

Hymy kateellinen kun Seiska ehti viemään ulkomaille? hahah, jos te nyt Hymyä ootte lukeneet niin se ei vie julkkiksia ulkomaille. Päinvastoin, se teki muutama vuosi sitten jutun siitä, kun julkut joutuivat verottajan kanssa kuseen Seiskan järjestämien ulkomaanmatkojen kanssa. Että semmoinen lehti.

Tehkööt mitä haluaa. Missien keikkapalkkiot ovat niin mitättömiä, että hyvä vaan, että joku vähän nöyryyttää koko organisaatiota.

Ei taida mimmiä ja Petskua paljon painaa jos kruunu lähtee.

Mikäs ihme toi on. Lähtivät Seiskan ”piikkiin,siitä se meteli

Luultavasti tytteli kuvittelee, että saa tehdä ihan kuten haluaa. Tuolla asenteella ei kauaa töitä tehdä.

Ei kai missillä mitään poistumiskieltoa maasta ole mutta kieltämättä Hymyn juttu on oikeassa. Kaksi viikkoa missinä ja lomalle heti , siitä olisin kyllä työnantajana aika ihmeissäni.

Oma kommentti