Siis mitä? Tämä Salkkari-tähti on entinen malli Milanosta!

Mia EhrnroothSalatut elämät-sarjan upea Cindy eli Mia Ehrnrooth kertoo Hymy-lehden maaliskuun numeron haastattelussa muun muassa luku- ja kirjoitusvaikeuksistaan, mitkä lisäävät hänen näyttelijäntyönsä haasteellisuutta.

Alkuun Mia jännitti, muistaako hän varmasti vuorosanansa, ja roolia tuli päntättyä ihan urakalla.

-Olen näiden ongelmieni takia oppinut kärsivällisyyttä ja sitkeyttä, Mia huokaisee.

Neitokainen paljastaa haastattelussa tehneensä myös mallintöitä, eikä pitkänhuiskean Mian kohdalla ammatinvalintaa kyseenalaistakaan.

-Aloitin mallinhommat jo 15-vuotiaana. Lukion ensimmäisen luokan aloitettuani otin hengähdystauon lukemisesta ja lähdin Milanoon malliksi.

Mia haluaa oikoa Hymyn haastattelussa mallin työhön liittyviä stereotypioita.

-On hyvin monenlaisia kuvauksia. On viihdettä, taidetta ja kaupallista puolta. Mallina ei pärjää olemalla vain kaunis. Tarvitaan joustavuutta. Työympäristö vaihtuu, kollegat vaihtuvat, työssä täytyy sisäistää asioita ja kritiikkiäkin pitää osata ottaa vastaan.

Mia selvittää Hymyssä, mikä on hänen kauniin ulkonäkönsä salaisuus. Hänen esikuvanaan on oma isoäiti, 86-vuotias teräsmummo, joka on edelleen aktiivinen jumppaaja.

Teksti: Hymy

Kommentit

Mia on tosi kaunis, kun näin hänet salkkareissa ekaa kertaa, niin aloin jo vähän miettimään että kai tuo joku malli on kun on noin kaunis 😀

Milloin Salkkarien Seppo ja Ismo saadaan Hymyn eroottisiin kuvasarjoihin?

Onhan se alaston miesvartalo kaunis, Kainuusta kuiskitaa.

Oma kommentti