Siis mitäh? Tukiaisen Arto-kihlattukin alastonkuviin!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisesta on otettu burleski-henkiset alastonkuvat, jotka julkaistaan Hymyn syyskuun numerossa.

Yllättäen yhdessä kuvista nähdään myös ilman rihmankiertämää esiintyvä Tukiaisen on-off-kihlattu, lappilainen Arto Länsman.

Länsmanin ei ollut tarkoitus esiintyä kuvasarjassa, mutta hän innostui studiossa niin, että syöksyi suinpäin lavasteisiin Johannaa avustamaan. Kyse on kuitenkin vain yhdestä kuvasta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Mahtaa olla näky kun lähes 100 kilon keijukainen näyttää muhkeat makkaransa.

Alastomuus on luonnollinen asia ja kun Arto Tavis Läksjamän on kerrankin päässyt huippujulkkiksen seuraan, miksei vilauttais.

Tuskinpa se kurttuinen pikkupili kuviin on päässyt.

Tämä lehti on jo pakko ostaa! Mökkihyysikän seinät kaipaavat uusia julisteita.

Tämä lehti on jo pakko ostaa! Mökkihyysikän seinät kaipaavat uusia julisteita.

Tämä lehti on jo pakko ostaa! Mökkihyysikän seinät kaipaavat uusia julisteita.

Laitan tuksun julisteen vessanoveen ja pakko siihen nimmari on saada, seuraava hymylehti tulee olemaan varmaan myydyin lehti koko maassa 😀
Photosopatkaa kuitenkin siihen vasemman käden etusormeen se kynsi, ettei koko maa tajuu, että tuksu tunkee sitä sormee jokaisen miehen ryppyreikään 🙂

Näyttäkää sitten ne arbuusin keltaiset (mitä on jäljellä) hampaat kanssa! Zoomilla lähikuvaa. Ja siitä kuuluisasta kielestä, jolla nuoletaan. Tahtoo, tahtoo, gimme, gimme, I need, I need….

Onkohan johannan etusormi käynyt artsin paikassa, johon aurinko ei paista? Emme ehkä koskaan saa tietää…

Huh, huh, ensimmäistä kertaa elämässäni harkitsen vakavasti ostavani hymyn. Tämä Tunkin fanijuliste + Arbuusin ja Tunkendaalin nakukuva on saatava!

säälittävää porukkaa, sama kuin kävisi hakemassa kaksi lähiräkälän juoppopariskuntaa kuviin …

Hieno ehdotus HarriP:ltä, kiitos! Sitä paitsi, tiedoksi kaikille, että bisneksessä internetin periaatteisiin kuuluu se, että mitä enemmän klikkauksia sivustolle, sitä kovemmat mainoshinnat sivuston ilmoittajilta. Kustantaja siitä siis hyötyy rahallisesti kaikkein eniten. – Sitä kutsutaan markkinataloudeksi, eräs osa siitä on kysynnän ja tarjonnan laki. Jokainen kansantaloustieteen peruskurssin suorittanut tietää tämän, ja siis pätee myös internetissä.

Oma kommentti