Sikajuhlien päätös: Tauski ja Tuksu löivät hynttyyt yhteen!

Tauski PeltonenJohanna TukiainenKohukolmikko Tauski Peltonen, Matti Nykänen ja Johanna Tukiainen esiintyivät jokin aika sitten Kaarinassa Sikajuhlissa, joka muodostui menestykseksi.

Sikajuhlien tuoksinoissa Tauski tutustui Tuksuun ja palkkasi tämän sekä Dolls-tanssiryhmän hotelliinsa Alanyaan, Turkkiin, esiintymään.

-Kyllä, ostin Johannan ja tanssiryhmän ravintolaani kolmeksi viikoksi alkaen tämän kuun lopusta. Ryhmä esiintyy Hotel Alanyan yhteydessä olevassa Smile (Hymy)-baarissa. Sen lisäksi Johannan seksikkäät tanssijat tullaan näkemään Alanyan katukuvassa sekä rannoilla päiväsaikaan seksikkäissä bikineissä. He jakavat drinkkikuponkeja ravintolaamme, Tauski kertoo ylpeänä.

-Tytöt toimivat myös sisäänheittäjinä. Voin sanoa, että kyseessä on huippusuosittu ohjelma, ja Johannan kanssa on ollut helppoa neuvotella kaikesta. Odotan ohjelmalle huippusuosiota.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Matti Nykänen, Tauski Peltonen

Kommentit

Keikat jo peruuntuneet =) Mikäköhän on oikea syy? =)http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/viihde/johanna-tukiaisen-keikat-turkissa-peruuntuivat/

”Voin sanoa, että kyseessä on huippusuosittu ohjelma”
Mikä ihmeen ohjelma?
Näkikö Tauski Tuksanderin esityksen sikajuhlilla? Oli äärimmäisen UPEA koreografi…(heilutaan ja kävellään lavalla ja kynitään tukkaa, vähän jutellaan kanssatanssijoille jne) Ei hyvääpäivää ja tauski sanoo tätä hyväksi bisnekseksi??!!

Vallan ihana yhteistyä! Odotan suaraan innolla milloin Tuksu löytää Taukista psykososiopaattisia tai narsistisia ominaisuuksia. Suarastaan tulee jännäkakka housuun odotellessa Taukin ja Tuksun yhteistä painihetkeä – ainakin vastustajat ovat painoltaan samalla tasolla, hampaaton Lapin ruutana oli The Muhkeimmalle vain heittopussi, nyt on miähen kokoinen miäs vastassa.

Me taiteen tuntijat odotamme tästä suurta taiteen riemuvoittoa. Sikajuhlat vain jatkuvat.

Helvetin hyvä syy olla lähtemättä Alanyaan, tai yleensäkään Tauskin keikalle. Mitä vittua Tauski? Oliko ihan pakko. Luulimme jo että uusi levysopimus ja taustabändi olisi nostanut sinut taas pinnalle. Ei, rupeat ”yhteistyöhön” Suomen naurettavimman porukan kanssa. Kiitos ja näkemiin…

Tauski on herrasmies, tarjosi suojatyöpaikan alkoholisoituneelle väkivaltarikolliselle. Voi Tauski, sä tulet vielä katumaan syntyäsikin. Usko mua

Voi Tauno, mihin ryhdyit! Eikös sisäänheittäjien ja promotyttöjen pitäis tuoda lisää myyntiä eikä päinvastoin.

Oma kommentti