Silikonimisseille oma kisa Suomeen! Henna Kurhinen: ”Voittaisin heti!”

Henna KalinainenSilikonimisseille on perustettu oma kisansa Suomeen. Miss Plastic Finlandiin pääsee vain, jos voi todistaa, että on kauneusleikattu. Muovitissit käy, mutta paremman puutteessa myös kasvojenkohutus tai nenäleikkaus. Pelkällä botoksilla ei pääse mukaan.

Kisan fanisivut ovat jo auki Facebookissa, mutta haku alkaa virallisesti maaliskuussa.

Hymy tavoitti BB-Henna Kurhisen kommentoimaan kisaa:

-Mahtava juttu. Tiedän paljon kauniita silikonein varustettuja neitokaisia. Itse en kisaan osallistuisi, sillä voittaisin sen heti, Henna naurahtaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kurhinen

Kommentit

Henna hei, se on K-A-U-N-E-U-Skilpailu! Eli ei väliä sun silareilla, jotka on vituillaan muutenkin, mutta vain naaman takia sun tie jäis vain ilmottautumiseen!

AAAHHAAHHAAAA!!! Sain hyvät naurut Hennan kommentist!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDD
Toisin en yhtään yllättynyt….Itseään täynnä oleva tyrkky! :DDD Lukijoiden kommenteista putosin!!! pallokalamonni! :DDDDDDDDD

Älkää leukailko BB-Hannalle ei se mitään kalinaisuudelleen voi. Ei sitä kovin moni rikastu perskarvoillaan!

Joo, Henna voittaa kaikki mihin osallistuu. Mensassa varmaan tullaan ihmetellään sun älyykkyyttä, voitat kuitenkin testeissä kaikki leuan mitalla

Voi tyttö kulta, sellaista kilpailua ei olekaan jonka sinä voittaisit tai sinun henkisillä kyvyilläsi varsutettu henkilö voittaisi. Eiköhän ole kaikille paras ratkaisu että menet sinne siivousfirmaan töihin tai marketin kassalle.

Hei BB-Hanna olet ihana nainen olet yhtä kaunis kuin älykäs nainen onnea huumausaine oikeuden käyntiin ja sopimus rikkomus oikeuden käyntiin ja muihin tuleviin oikeuden käyntiin ja toivottavasti saat myytyä alapää karvoituksesi!!!!

No eikun osallistumaan vaan, ole kerrankin sanoesi maittainen nainen . katotaan miten käy… voittaja? enpä usko..

HYVÄ HENNA! OOT IHANA JA USKON ETTÄ VOITTAISIT MYÖS BIG BROTHERIN JOS NYT SINNE HAKISIT. OOT KAUNIS <3

Oma kommentti