Silikonipommi Janita Janatuisesta tuli strippari!

janitaHymyssäkin Suomen suurimmilla silikoneilla – litra per rinta – kohauttanut perheenäiti ja malli Janita Janatuinen on vaihtanut alaa. Hänen kuvansa löytyvät kasvot peitettyinä turkulaisen striptease-ravintolan, Punaisen Lyhdyn sivuilta. Samaisessa erotiikkaravintolassa esiintyi taannoin myös kohublondi Johanna Tukiainen.

Hymylle toimitettiin arvioitavaksi Janitan kotisivuilta löytyneitä kuvia sekä Punaisen Lyhdyn galleriaan esiintyjänimellä Emma talletettuja kuvia.

Punaisen Lyhdyn galleriakuvassa henkilön kasvot on peitetty, mutta Janitan kotisivuilta löytyvä kuva on täsmälleen sama sillä erotuksella, että naama näkyy.

Hymy ei onnistunut tavoittamaan Janitaa kommentoimaan alanvaihdostaan. Sen sijaan Punaisen Lyhdyn puhelimeen vastannut mieshenkilö myönsi Janitan esiintyneen Turussa kahtena päivänä kuluneella viikolla.

Janita on tullut tunnetuksi myös siitä, että hän on Suomen ainut vaginansa pienentänyt julkkis.

Janitan kotisivun kuva:

http://janitajanatuinen.kotisivukone.com/albumi/kuvia/245810?back=history

Kuva Punaisen Lyhdyn sivuilta:

http://www.punainenlyhty.fi/galleria.php?name=Emma&pic=2

(Hymy ei takaa linkkien oikeellisuutta, sillä kuvat voidaan meistä riippumatta poistaa.)

Teksti: Hymy
Avainsanat: Janita Janatuinen, Johanna Tukiainen, Punainen lyhty, strippari

Kommentit

Pienessä Haukivuoren kylässä Mikkelissä näkyypi olevan ensi lauantaina strippari Suomen huipulta, nimeltään Emma…liekkö sama tyttö??

ihan paska puhetta.janita ei todellakaan ole ollut missään strippaamassa,ja sen tietää kaikki janitan läheiset.hohhoijaa,ettekö enää parempaa juorua keksi..:)

Niin muuten otin selvää tästä asiasta, ihmiseltä joka tietää.
Janita oli salaa mieheltään strippaamassa, koska oli rahapulassa,,miten tuttua rahapula meinaan, .Tämän kyseisen erotiikka liikkeen omistaja oli luvannut pitää salassa kuka janita on, kuinka ollakkaan soitti äijä hymy lehteen ja vasikoi janitan ja nyt on janitan perheessä kriisi ja ehkä ero tulossa,,että silleen,,tämmöistä putiikkia kannattaa kiertää kaukaa, myös julkut, koska näin voi käydä myös julkkis asiakkaille. Ja mikä parasta, liikkeen omistaja ei maksanut sovittuja palkkioita janitalle, kuten ei myöskään johanna tukiaiselle
Eikös tämän voisi jo tulkita hyväksikäytöksi? Voi olla työväki pian kiven alla.
Saati sitten asiakkaat.

Mihin tähtiin? Tuskin kukaan strippaa menestyäkseen, saati saavuttaekseen jotain. Ja miehenä voin sanoa, että kauniimpi hän on, kuin monet muut strippareista puhumattakaan. Raha ei puussa kasva, siksi töitäkin on tehtävä…

Niin, eihän Janita ole oikeastaan edes kaunis, ei käännä päitä kaduilla kulkiessaan. Ainoa avu hänellä on silikonitissit, jotka nekin ovat hieman rumat. Tuskainen ja pitkä on tytön matka tähtiin…

Seuraavaksi siirtyneen videotuotantoon sellaisten puolalaistähtösten kuin Bea Floran ja Ana Buenan mallin mukaan…

Eiköhän jokainen saa pyrstöönsä rahasta heiluttaa jos huvittaa.
Sinne vaan kaikki muutkin kateelliset, jos on kanttia, voimia sulle janita.

Yep yep..

Mitähän sitä seuraavaksi..sääliksi käy henkilöä..mutta kai pitää jollain ukon elämä ja omat menot maksaa..

Ei oo ”ihan” tuon näköinen enää, mitä lie, vuosien takaisia kuvia : (

Jaahas, nyt Janita pyysi jo Punaista Lyhtyäkin poistamaan kuvansa sivuiltaan. No. eniveis. Tyttö on nähty siellä ja piste. Asiakkaatkin voi todistaa.

Kommentti 8:
Jos Punainen Lyhty myöntää ja evidenssit eli todisteet löytyy, niin mitä sun uskosi eteen pitäis tehdä. Tulla ja työntää tissi suuhun vai? On meitä ihmisiä, on meitä voi voi

Kaunis nainen ja upeat kannut! Täytyypä ajella turkkuseen joku päivä =)

aivan järkyttävän ruma muija, mutenki niin oksettava tapaus!

Mitä se tuksua haukkunut? Tahtoo tieää lisää…en kyllä oikein usko että strippaa duunikseen, mut kun on kaunis kroppa ja kasvot niin mikäpä ettei.

Janita haki Johanna Tukiaiselle duuniin ensin. Sitten haukkui Johannan ja nyt kuitenkin strippaa! Niin se menee, kuka viskaa ekan kiven…….

No onpas hienoa. Eikös tämä Janita ”minua ei kiinnosta heiluttaa pyllyäni vieraille miehille” Janatuinen vasta vannonut henkeen ja vereen, ettei hän ikinä lähtisi strippauksen saloihin?

Ai Janita kävi jo poistaa kotisivuiltaan kuvat. VIelä oli tunti sit, nyt ei. Mut yhdyn edelliseen. Punaisen Lyhdyn sivuilla olevat kuvat missä Janitalla on mustaa yllä – niissä ja Hymyn kuvagallerian kuvissa on noi ym. korut

Janitasta otetuissa kuvissa (Punainen Lyhty) ja Hymyn kuvagallerian (Silmänruokaa) kuvissa on samoja koruja, musta ranneke, taitaa olla kello, ja paksut ranne- ja kaulahelyt.

Oma kommentti