Silikonit suomalaisjulkkikselle – kenelle?

Henna TuominenSeiska kertoi tänään, että Tauski Peltonen on kihlautunut Vesa Keskisen salarakkaana tutuksi tulleen ja Dalton-Lasse Koistisen kanssa vielä naimisissa olevan Henna Tuomisen kanssa. Myös Tauski on vielä virallista avioeroa vailla.

Hennan elämässä puhaltelevat uudet tuulet oikein kunnolla, sillä hän on hankkimassa myös silikonit. Entuudestaan mimmillä on aivan luomuvarustus, mikä on varsin poikkeuksellista suomalaisille salaraksuille.

-Mä meen maanantaina Tallinnaan ottaan tissit, mulla on diili Tiina Jylhän The Lookin kanssa, Henna myöntää Hymylle.

Lisää seksikkäitä kuvia, videoita ja juttuja aiheesta tuolla:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tauskin-kihlatun-huikea-alastonvideo-taalla-seksikkyystakuu-katso

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tauski-ja-salarakas-henna-kihloihin-mita-teki-tauskin-virallinen-vaimo

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Tiina Jylhä, Tauski Peltonen, Henna Tuominen, Lasse Koistinen

Kommentit

Katsoessani Hennaa suoraan silmiin huomasin että siinä on tosi kaunis nainen.

Harvoin noin kaunista naista näkee.

Rakastan sinua Henna 😉

lopettakaa nyt kateelliset tyhmät ja köyhät suomalaiset toi 0 pää kommentointi! teille pitäisi pumpata silaria aivoihin ja etsiä sen jälkeen uusi elämä.

laita takapuoleen kans vähä lisää pönkettä..nenääkin voisi samalla vähän hioo kun halavalla suo.Parit kylkiluutkin voisi jo nyt poistattaa ettei tarvi muutaman vuoden päästä taas mennä.Potoksitkin voisi odotellessa muutes ottaa.

Silari ovat jees, mutta katso, että tulee kunnolliset! Viimeaikoina on näkynyt suomalaisilla nuorilla turhisjulkkiksilla Hymyn sivuilla kyllä todella karmealla tavalla pilattuja silareita! En tiedä, mitä halpatavaraa ne on ja missä on leikattu, mutta kannattaa maksaa laadusta!

Silareita laittavat myös tavan tallaajat.. erotuksena tosin, etteivät sitä huutele lehdissä saati esittele yleisemmin. Itse rintamuksen laitattaminen ei tee kenestäkään sen tyhmempää.. joka näin väittää, on itse yleistyksiin tukeutuva huutelija. Se on tietysti eri asia, kuinka järkevää rintojen laitattamisesta on paasata suureen ääneen ja esitellä poveaan jokaiselle jannulle..? Ja tietty on myös merkitsevää, missä rintoja korjataan.

Miksi ihmeessä, nätti tyttö ja muutenkin sopiva rintavarustus!

Ja eikö ole kenties diili Hymykin kanssa, että saadaan kuvat lehteen? Minä en tätä mimmiä tunnista nimeltä enkä kuvasta. Julkkis-määre on täysin turha…

Voi vee….että näitä tyhjäpää blondeja riittää!!! Pidin Tauskia fiksumpana. Sentään jo 50 ja 5 lapsen isä.

tollahan nokka, katse ja ilme niinku tapiirilla. onko niitä duunattu vai onko ihan luomutapiiri?? jos on duunattu niin en tiedä onko paras malli just toi tapiiri, mä en ainakaan leikkauttas tapiirin ilmettä vaikka ois kuinka halpa.

No niin, taas Jylhän klinikalle leikkaukseen. Suomineito silvotaan kelvottomaan kuntoon, voi perhana.

Eikö mikään voi pysäyttää näitä tissiristeilyjä? Persut, Halonen, Jukka Jalonen, joku nyt äkkiä ottamaan kantaa tähän aiheeseen.

Jee silarit, sillä se elämä lähtee armottomaan nousuun!! Säälittävää tää nykyihmisten itsetunnon puute.

Oma kommentti