Silminnäkijä: TV-juontaja pelasti lapsen auton alta Nummelassa – jäi itse alle!

Silminnäkijähavainnon mukaan tv-juontaja Tony Hällfors loukkaantui itse pelastaessaan auton alle vierimässä olleet lastenvaunut. Tapaus sattui Nummelassa.

-Olimme mieheni kanssa asioilla keskustassa, kun näimme, että eräältä naiselta karkasi lastenvaunut käsistä, ja ne liukuivat suoraan autotielle. Samantien eräs nuorimies hyppäsi vaunujen perään ja työnsi ne pois auton edestä jääden itse auton eteen. Auto ei ehtinyt jarruttaa, joten mies lensi auton törmäyksestä useita metrejä loukaten itseään. Emme tiedä, kävikö hänelle kuinka pahasti. Myöhemmin ymmärsimme, että urhoollinen sankari oli MTV3-kanavan juontaja Tony Hällfors! Hymylle kerrotaan.

Hymy ei onnistunut tavoittamaan Hällforsia kommentoimaan uutista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tony Hällfors

Kommentit

Hauska nettipätkä sikseen, hatunnoston ja kunniamaininnan arvoinen suoritus nuorelta mieheltä. Nopea reagointi vaaratilanteessa, kun pienen ihmisen henki on vaarassa. Loistava homma!

Hassu kun tälläisiä tarinoita ei koskaan kuule meidän runsaslukuisesta työmuurahaispopulaatiosta, ankkurilapsilla ym. elintasopakolaisilla on muutakin puuhaa kuin huolehtia lähimmäisistä.

jaa nää kommentoijat on näköjään kattonu telkkarista tonyn parhaat hetket
juu no, kyllähän jätkää itteensäkin tais naurattaa toi ikimuistoinen juontoreissu heh heh heh

Oma kommentti