Sinkkuäiti Hinni avoimena: Uusi rakas ja lemmenpesä!

Sinkkuäiti Hinni ja rakasSinkkuäidille sulhanen -sarjasta tuttu Hinni elää nykyisin onnellista aikaa. Vaikka ohjelmasta ei kultaa löytynytkään, sellainen tupsahti eteen Hinnin työpaikalla.

Vauhti on sen jälkeen ollut luja!

Jo viikossa Hinni pakkasi YouNas-poikansa kanssa kamansa ja muutti uuden miesystävänsä luo Espooseen. Rakkaus roihuaa kympillä ja pariskunta suunnittelee jo perheenlisäystä.

Maaliskuun Hymyssä Hinni esittelee kihlattunsa ja myös lemmenpesänsä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sinkkuäidille sulhanen, Hinni

Kommentit

Uskomatonta että pienet ihmiset vouhaavat täällä lapsen nimestä! Eihän se nyt kuulu tähän mitenkään…
Monikulttuurisuus on täällä Suomen takapajulassa jopa huonommissa kantimissa kuin uskoisi… Pitäisi olla vaan Mattia, Anttia, Ristoa ja Perttiä niin pysyisi tuulipukukansa tyytyväisinä.

Lehdessä todellakin kirjoitusvirhe. Pojan nimi on Younas ja lausutaan ihan suomalaisittain Joonas. Isänsä sitten lausuu nimen kuten kotimaassaan on tapana.

Voi hinni vai ninni vai mikälie, koskas meinaat silikonit ottaa tai kertomaan demoneista? Kiviäkin kiinnostaa.

Just joo onpa lapselle annettu NIMI. Hienohelmalta vaikuttaa koko mimmi. Katsotaan vaan kauanko tuollainen salamarakkaus kestää

Mikä tai kuka tää hönni on? Kyllä tähän maahan hönnejä mahtuu.

Onpa raukalla erikoinen nimi, kun pienellä etukirjaimella alkaa…

Ootte kyllä pirun idiootteja koko porukka ketkä jaksatte innostua kirjottelemaan täällä pilaa toisista.Oma elämänne taitaa olla aika nihkeä ja kuiva.Jos joku on seikkailun haluinen ja uskaltaa lähteä mukaan moneen ja ottaa elämästä irti naurua ja huippu hetkiä niin itkekää te säälittävät kiikkustuolissa että voi voi kun vaan kirjottelin niitä kommentteja enkä ite uskaltanu tehä mitään jännää elämälläni. Varmaan moni asia on helpompaa kun on ihmisiä elämässä lähellä ja elää onnellisena yhteisessä kodissa suotakoon se ilo heille siis.Ja yhdyn yhteen kirjoittaneeseen,Minä myös muutin pian mieheni luokse ja nyt 10v mennyt ja 3 lasta tullut.
Sitäpaitsi pojan nimi kirjotetaan younas.Lehdessä kirjoitusvirhe.

siis sen pennun nimi tosiaan ON YouNas. Ja just noin kirjotettuna.

Ei siis virhe

Onnea vaan Hinnille ja miesystävälle Se on niin monesta kiinni jos sydän tuntee niin ym.Niin mikäs siinä et viikon jälkeen muuttaa yhteen,tein niin itsekkin,tapasimme mieheni kanssa sokkotreffeillä ja onnellisesti ollaan yli 4vuotta oltu yhdessä avoliitossa.Onnea vielä heille ja kel onni on niin onnen kätkeköön

Viikon tuntemisen jälkeen muutettu yhteen? Ei kuulosta kovin vastuulliselta touhulta.

onko kellään käynyt mielessä että myös lehdessä voi olla lirjoitusvirheitä..!!ei teillä arvostelijoilla hyvin mee jos jaksaa ”valittaa” toisten nimi valinnoista..HALOO!!!!

Niin tai sitten se lausutaan ”juunääs”, tamperelaisittain 😉

Lausutaankohan toi YouNas sitten ”juu-näs” vai ”jou-nas”?

Toi kaveri ei oo sitten ainakaan pullonpalautusosastolla töissä (sellasethan ei neiti Robert’s Coffeelle kelvanneet)

sitä minäkin noinko se kirjoitetaan YouNas :)? ihan kun joku räppinimi

Hävettää edes kommentoida, mutta nää ninnit ja nönnit on kyllä niin turhia.

Oma kommentti