Sisä-Suomen poliisi kertoo: ”Oli villi yö”

Erilaiset nahistelut ja tappelut työllistivät poliisia erityisesti Tampereen yössä.

Poliisin venepartio tarkasti Pyhäjärvellä veneen, jota kuljetti nuori mies 0.56 mg/l:n puhallustuloksella. Poliisin moottoripyöräpartio mittasi Orivedellä henkilöautolle 156 km/h:n nopeuden. Rajoitus mittauskohdassa on 100 km/h.  Poliisipartio pysäytti Jyväskylän Eteläväylällä henkilöauton, jonka 59-vuotias mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 14. kerta vuoden sisään.

Ja tämä oli vasta alkusoittoa. Poliisille tuli  ilmoitus henkilöauton ulosajosta Järvisuomentiellä Parkanossa. Poliisin tutkittavaksi tuli myös pahoinpitely Tampereella, kun 35-vuotias mies oli tönäisty katuun ja hän oli lyönyt päätään.  Keuruulla taas 22-vuotias mies kuljetti henkilöautoa 112 km/h:n nopeudella rajoituksen ollessa 60 km/h.

Poliisipartio sai kello 01.30 tehtävän Tampereen Koskikadulle, jossa oli taksitolpalla tappelu meneillään ja ilmoituksen mukaan paikalla heitellään golfmailoja. Partion saavuttua paikalle sivulliset henkilöt pitivät maassa miestä, joka käyttäytyi aggressiivisesti. Ylöjärven Metsäkylässä Vanhan Vaasantien ja Pehkutien risteyksessä rikottiin bussipysäkin lasi kivellä heittäen.

Valkeakosken Sääksmäentiellä sijaitsevassa ravintolassa pahoinpideltiin 26-vuotiasta miestä kello 02 aikaan. Kello 2.01 poliisipartio havaitsi tappelun Nokian Härkitiellä sijaitsevan pubin edustalla.

Jämsän Hulkkiolahdentiellä henkilöautoa kello 02 aikaan ajanutta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi sai kello 02.32 hälytystehtävän Tesoman Valtatiellä Tampereella sijaitsevaan pubiin, jossa oli tappelu meneillään. Hätäkeskukseen tuli kello 02.37 ilmoitus Akaan Satamatiellä sijaitsevalta liikenneasemalta, jossa oli näpistelijä. Parikymppinen päihtynyt mies oli anastanut kaksi tonnikalasäilykepurkkia. Tämän jälkeen hän oli mennyt wc-tiloihin ja levitellyt purkkien sisälön seinille ja lattialle.

Poliisipartio herätteli kello 03.20 Tampereen Pellavatehtaankadulla päihtyneenä maannutta miestä. Mies kohteli poliiseja aggressiivisesti.

Aamuyöstä Jyväskylän Yliopistonkadulta tuli selvitettäväksi miehen ja naisen välinen tappelu, jota oli seurannut lyhyt kahden miehen välinen tappelu.  Tampereen Finlaysoninkadulla neljän miehen seurue kävi yhden kimppuun kello 04.02. Asianomistaja ei tuntenut Näsinpuiston suuntaan paenneita tekijöitä entuudestaan.

Jyväskylän Pupuhuhdantiellä rikottiin vielä pysäköitynä olleesta henkilöautosta takaoven lasi.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi

Kommentit

Oma kommentti