Sofi Oksanen yllätti: Puhui Tukiaisista!

Sofi OksanenKirjailija Sofi Oksanen yllätti keskustelutilaisuudessa, jossa häneltä tiedusteltiin suhtautumista kohublondeihin Johanna ja Julia Tukiainen.

Keskustelijoiden suureksi yllätykseksi Oksanen puolusti Tukiaisia.

-Pinkkisisarukset ovat suhteellisen harmittomia. He ovat tehneet huomattavasti vähemmän vahinkoa tälle maalle kuin monet Arkadianmäellä istuvat, Oksanen latasi kuulijajoukon äimistykseksi.

Asiasta uutisoi Hymyn juorupalsta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Sofi Oksanen

Kommentit

”-Pinkkisisarukset ovat suhteellisen harmittomia. He ovat tehneet huomattavasti vähemmän vahinkoa tälle maalle kuin monet Arkadianmäellä istuvat, Oksanen latasi kuulijajoukon äimistykseksi.”

En oo koskaan pitäny tätä tyyppiä älykkäänä eikä se sitä ookkaan. Rahallisen menestyksensä (=typerät ihmiset ostaa tän taukin kirjoka) laukoo nyt ihan mitä päättömyyksiä vaan.

Totta helvetissä nuo Tukiaiset ei oo vaarattomia, kenellekään!

Mitäpä Sofi mistään titää, esim. niistä lukuisista pahoinpitelyistä, joihin tuksu on syyllistynyt. Entäs rattijuoppous? Olisko harmitonta, jos tuo akka ois osunut sillä autolla vaikkapa Sofin jalkaan? Tässä tämän harmittoman aivoituksia tältä päivältä:
Johanna Mia Mari Tukiainen shared a link.
29 minutes ago
tässäpä mielenkiintoinen artikkeli, top 10 psykopaattien joukossa on paljon mediaa, toimittajia ja poliisit ovat sijalla 7. journalistien jälkeen…hmmmm……..mutta ei tätäkään nyt kannata sokeasti uskoa, olen tavannut paljon sairaanhoitajia jotka ovat ihan sekopäitä (ja hehän pääsevät myös käyttämään valtaa hyväkseen avuttomiin potilaisiin tai esim. vanhuksiin kun kukaan ei ole näkemässä.)

Olen vähän nyt hämmentynyt. Tarkoitetaanko Hymyn juorupalstalla keskusteluosiota ? Pitäiskö tästä nyt ottaa itteensä ?

Oma kommentti