Soini: ”Arvostelkaa ilman Lipposen lupaa!”

Timo SoiniPerussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on ryhtynyt pitämään kolumnipalstaansa Hymy-lehdessä. Nyt hän kirjoittaa niin tavallisen kansalaisen kuin lehdistönkin näkövinkkelistä katsottuna erittäin tärkeästä asiasta.

Sananvapaudesta nimittäin.

-Ihanneyhteiskuntaa ei maan päälle saada. Kannattaa silti taistella sananvapauden puolesta. Ääliöt sotkeutuvat yleensä omiin nauhoihinsa ja tuomitsevat itsensä omilla sanoillaan. On parempi purkaa pahaa oloansa sanoilla kuin kasvattaa möykkyä sisällään, Soini kirjoittaa.

-Kannustan meitä jokaista käyttämään sananvapautta. Olla rohkeasti omaa mieltä ja esittää mielipiteensä. Silloin kun kaikki ovat samaa mieltä, yhteiskunnassa on jotain mätää!

-Euroopan unioniakin saa arvostella aivan vapaasti ilman Lipposten lupaa, Soini rämäyttää.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Timo Soini, Timo Soinin kolumni

Kommentit

MIKSI te varastitte sen puolueenne S-logon yksityiseltä ihmiseltä?

ja MIKSI perussuomalaisen puolueen tunnusväreinä ovat RUOTSIN värit: sininen ja keltainen.

Taidattekin olla salaa Ruotsalaisten faneja kun kerran niiden värejäkin pitää tunnustaa.

Soini puhuu nyt itsestään.
Aina on itte neuvomassa miten pitää ajatella ja puhua.

Ehdotan, näin sananvapauden nimissä, että Timo Soini käsittelee seuraavassa blogipläjäyksessään tätä aihetta:

Perussuomalaiset kamppailevat tällä hetkellä mm. Suomen oikeuslaitoksessa, eduskunnassa ja mediassakin oman tunnuksensa, lyhenteensä ja logonsa käyttöoikeudesta ja käytöstä.

Ehdotan, että oikeuden tms. instanssien päätöksestä välittämättä, perussuomalaisten lyhenteeksi valitaan PeruSS, jossa kaksi viimeistä s-kirjainta ovat isoja s-kirjaimia, lävistettynä Natsi-Saksan mallin mukaisesti yläoikealta vasemmalle, ja kirjoitettuna samaan fonttimalliin.

Mitäs siitä tuumaat, Timo? Ja juu, en rienaa, pois se minusta.

Voi ei, Timo Soini täälläkin. Eikö ko. sivistymättömältä taktiikkapoliitikolta kusipäältä saa missään olla rauhassa?

olen samaa mieltä edellisen kanssa, että on helppo arvostella toisten tekemisiä tai tekemättä jättämisiä, eihän siihen paljon älliä tarvita, MUTTA
esittäisit aina perään ratkaisun ja sellaisen, että saat kannatusta, ei onnistu teidän porukalta. Se on täällä savossakin huomattu.

Niin Timo sinä arvostelet, mutta annappas tulla sitten niitä ratkaisuja? Kyllähän ne variksetkin rääkyvät, mutta ei niitä lintuina sen takia arvosteta!

…Ja se on ihan sama millasta tuubaa omasta mielestä jonkun suusta tulee – kaikkien pitää saada sanoa mitä ajattelee ilman että siitä rankaistaan! On ehdottoman tärkeää että sananvapaus säilyy! Sen puolesta ne sodatkin on osittain käyty!

Just vaahtosin samasta asiasta vaimolle (tai sen kanssa) eilen illalla. Hyvä Timo!

No voiko Lipposta kehua jostain?? No en minä ainakaan…Vei meidät EU:hun, silloinen kotipaikkani meni nurin, ja nyt tämä samainen EU on viemässä jo minun lastenikin kodin nurin….pakko se on alkaa sossunpummiksi, kokkeilla sitäkin alaa joskus!!

Älä hyvä mies puhu tavallisesta kansan näkövinkkelistä!? kun olet noilla palkkaluokilla!!

Persujen James Hirvisaari esittää, että Yleisradio lopetettaisiin. Onko Beloved and Respected Leader samaa mieltä

Oma kommentti