Soini on ravien suurkuluttaja – omistaa myös hevosen!

Timo SoiniTimo Soini tunnustautuu Hymy-lehden kolumnissaan urheiluhulluksi. Hän kertoo katsovansa mielellään jalkapalloa, ja hän pelasikin sitä Espoon Tikassa 14-vuotiaaksi.

Jääkiekkoa perussuomalaisten puheenjohtaja seuraa myös aktiivisesti. Suosikkijoukkue on syntymäkaupunkinsa Rauman Lukko.

-Käyn Lukon peleissä joka vuosi, mies tunnustaa.

-Olen siis penkkiurheilija ja varttiurheiluhullu. Sellainen mies, joka katsoo urheilua ja mielellään makaa sohvalla. Sitten on vielä vedonlyönti. Ikävä kyllä Suomi ei ole poikkeus; meilläkin on pelattu vilppiä.

Soini on myös ravien suurkuluttaja.

-Omistan osuuden suomenhevosesta, A.T. Vihtori. Raveissa olen käynyt enemmän tai vähemmän säännöllisesti vuodesta 1976.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Timo Soini, Timo Soinin kolumni

Kommentit

Olipas tarkeaa uutisointia jalleen! Soinin tekemiset voisi jattaa omaan arvoonsa eli sinne Perahikian paikallislehtiin.

MIKSI te varastitte sen puolieenne S-logon yksityiseltä ihmiseltä?

ja MIKSI perussuomalaisen puolueen tunnusväreinä ovat RUOTSIN värit: sininen ja keltainen.

Taidattekin olla salaa Ruotsalaisten faneja kun kerran niiden värejäkin pitää tunnustaa.

Siitä tuli kommentti varmasti itte häviäjältä Laita penskas vaan hommiin ja aivopese ne oikeen kunnolla ni oppii nekin sen mitä on propakanda

Minun mielestäni Monsieur Soini on ulkoisesti ruma ja epäesteettinen, sekä mielipiteiltään (esim. aborttikanta) paavillisempi kuin paavi itse. – Tarvitaanko tällaista ilmestystä Muhyn palstoilla, kun ei toimituksella varsinaisesti ole minkäänlasita poliittista tai muutakaan näkemystä, analyysitaitoa tai kriittisyyttä asiassa.

Kysyn vaan.

Ootteko koulun välitunnilla ihan itse keksinyt ton jutun vai onko jonkun vanhempi saanut hikarit kun TIMPPA RULETTAA Ja laittanut sitten kakarat asialle yllyttämällä sellaiseen mistä niillä ei ole muuta tietoa kuin että ME HÄVITTIIN

Oma kommentti