Sointu Borg Tallinnassa: Jakoi kaikille tärkeän vinkin

Sointu Borg on somettanut selfien kera Tallinnasta. Hänellä on ollut myös asia jaettavanaan. Ja ihan tärkeä asia onkin.

Sointu puhuu ankeuttajista, jotka negatisoivat toisten asioita ja ilmapiiriä yleensä.

-Tiedättekö sen tunteen, kun sä kerrot jonkun sulle tärkeen onnistumisen jollekin, se vastapuoli hymyilee ja onnittelee, mutta sä näät sen silmistä, että oikeesti sitä vaan vituttaa. Varokaa tätä. Tarkkailkaa sitä ympäristöä ja kuunnelkaa intuitiota. ⁣Keho on viisas, Sointu opastaa.

Hän suosittelee kaikkia karttamaan ankeuttaja-henkilöitä, joita on kaikkialla.

-Ankeuttaja on ihminen, jolle on tärkeä tuntea, että jos hänen oma elämänilonsa on kadonnut, muillakaan ei saa olla kivaa. Toisen onni ja ilo ovat ankeuttajan ankean logiikan mukaan pois häneltä itseltään, Sointu lainaa.

-Ankeuttaja on siis ihminen, joka haluaa että sä pysyt samoilla alhaisilla mielentaajuuksilla. Ihmistyyppi, joka haluaa pitää sua ns. “paikoillas”. Tarvittaessa tiputtaa vähän alas.⁣ Ehkä pelosta käsin pitää sua samalla viivalla. Kai ne motiivit käytöksen takana vaihtelee.

Sointu ymmärtää, että ankeuttajien käytös voi olla tiedostamatontakin. Ankeuttaja voi olla kuka vain – vaikka tuntematon ihminen kaupan kassalla. Moni tekee ankeuttamistaan myös passiivisella tavalla.

-Se ei oo aina mitä toinen sanoo, vaan miten se sen sanoo. Suojelkaa omia energioitanne. Luvatkaa se! Sointu vaatii. Koko postauksen voi lukea alta:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Diili, Sointu Borg

Kommentit

Oma kommentti