Sorry vaan, Tukiainen, nyt taisit myöhästyä!

J TukiainenJohanna Tukiainen kertoo tänään MTV3:n Viihdeuutisille haluavansa häät Helsingin tuomiokirkossa.

Tuksun lennokkaat suunnitelmat ovat tulleet toki tutuiksi, mutta realismi ei tunnu olevan kohublondin vahvin laji tässäkään asiassa. Tuksu on suunnitellut menevänsä naimisiin syntymäpäivänään heinäkuussa.

Helsingin yksi suosituimmista vihkikirkoista on nimenomaan Helsingin tuomiokirkko, jonne joutuu jonottamaan hääseremoniaa pitkän aikaa.

-Vihkiaikojen varaaminen alkaa vuosittain internetpalvelulla edellisen vuoden toukokuun ensimmäisellä viikolla. Esimerkiksi vuoden 2011 vihkiaikatoiveita voi jättää viikolla 3.5-9.5.2010, kerrotaan Hymylle.

Tuksun olisi siis pitänyt jättää varauksensa jo viikko sitten – saadakseen ajan tuomikirkkoon ensi vuodelle!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

On se sääli, kun noin kaunis ”nainen” poistuu lihamarkkinoilta. Odotin innolla meidän tapaamista siellä kesäkuun keikkatangolla. Harmi, onhan tosin minulla kotona kalkkuna ja vaimo.

Eikäkun ei se voi kylä eise voi ei olla totta ihan mun itku purkautuu niinkuin ei näin pahasti sitten -82 ruisrokin kun gäry glitter paljastui thaimaalaiseksi niin ole ei mun näin paha mieli ole ollut!!! KIITS meni kesä pilalle ja mun rakkaus on kuollut ja kaiken saa kissa niin.

”Pitäs olla laki, että ensin puoli vuotta saman katon alla, ennen kuin pääsee vihille. Nyt mennään viikon tutustumisen jälkeen ja eroa ootellaan se puoli vuotta…:)) ”

Mitä haittaa? Kansalle pitää olla sirkushuvia näinä ankeina aikoina.

hmmmm .. tämähän on ihan käsikirjoitettan PAS*AA . *ituttaa kun median pitää elättää tuota hupsua !!
eihän nyt kukaan hupsu lennä Tukholmaan jos neitonen älähtää, kun tyyny nyt viime yönä ei ollukkaan hyvin ja mee pitämään kädestä ku rinsessa ei noussukkaan oikeella jalalla !!
menis NYT POIS !! ja joku roti media.. ÄLKÄÄ KIRJOTTAKO JOKA PAS*ALLA KÄYNTIÄ !!!!!!!

juuri oli FB-päivitys että neito oli laihtunut viikossa viis kiloo ! HE heee ..
pöhinä maistuu, ja tuttua tulee lehdille 😀

ANTEEKSI VAIN MUTTA SUOMEN GOOGLETETUIMMAN HENKILÖN EI TARVITSE ODOTELLA MITÄÄN VUOTTA MINNEKKÄÄN . JOHANNALLA ON VIP KORTTI MYÖS TUOMIOKIRKKOON JA VARMASTI SAA HALUAMANSA HÄÄPÄIVÄN VAIKKA VIIKON VAROITUSAJALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitäs olla laki, että ensin puoli vuotta saman katon alla, ennen kuin pääsee vihille. Nyt mennään viikon tutustumisen jälkeen ja eroa ootellaan se puoli vuotta…:))

Häät pitää perua kun kirkkoa ei saa varattua. Tuohan on jo ihan selvää ettei häitä tule

Niinhän se on, että seiskalle riittää, kun edes suunnitelma on. Eihän sen tarvitse toteutua……

no johan se artsi feissarissa kehu varanneensa ajan 29/7 klo 13.00

Oma kommentti