Stara julkaisi häkellyttävät kohukuvat Johanna Tukiaisesta!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on totuttu näkemään aina vimpan päälle meikattuna, tekoripsissään ja tekotukassaan. Nyt hän teki poikkeuksen juhliessaan rankasti Raumanmeren juhannusjuhlilla.

Tukiaisen bongasi Stara-verkkolehti, joka julkaisi kaksi kuvaa sivuillaan.

Kuvista tuskin tunnistaa Tukiaista. Positiivista on se, että Johannan muodottomiksi restylane-käsittelystä turvonneet huulet ovat nykyisin jo normaalia kaliiberia.

Tuksu oli RMJ:ssä paitsi esiintymässä myös viihteellä. Katso kohukuvat tuolta:

http://www.stara.fi/2010/06/29/meikiton-johanna-tukiainen-rmjssa/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

On ollut pakko uskoa että Matti on oikea ammatti mutta että Tuksu ammattina kuulostaa aika seiskalta. Elätän itseni Tuksuna..

Ei tuommoinen kannata alkaa muita mustamaalaamaan kun ne ei mene ulos ilman meikkiä, ei pitäisi johannankaan tehdä sitä kun prinsessa elämää elää.

Koskahan kupla puhkeaa ja todellisuus iskee päin naamaa?

Kommentoija 7. Vai on otettu tahallaan alaviistosta kuvat. Se on nyt aivan sama mistä ne kuvat otetaan niin kamera ei valehtele. Akka muistuttaa 75v haudankaivajaa ja se ei siitä parane vaikka laitettais paperipussi päähän. PS: tuksu et viittis lopettaa noita omia kommenttejas,ne on niin läpinäkyviä.

Kiitos Johanna Tukiainen, kuvasi sai minut tajuamaan, että yli 50v. naisena dekolteeni ja kasvoni on hyvässä kuosissa. Olet meille ”vanhoille” hyvin säilyneille naisille kuin peili, josta näkyy varoitus tulevasta.

Juu on Staran kuvaaja ottanut tahallaan alaviistosta kuvat joten on saatu sit oikeen huono kuvakulma.. Mikä tulis kenelle tahansa vaikka olis supermalli! Ja sitten tietty julkastaan huonoimmat mitä on otettu.Plussaa Johannalle et on kehdannu mennä ilman meikkiä… Ei kuule moni muu turhis kuten AMB ikinä menis ilman 3cm pakkelikerrosta edes kauppaan!

Vihdoinkin Tukiais-uutiset ovat sitä tasoa mitä minä olen halunnut ja kuvat ovat aitoja eikä aina niitä photoshopattuja mainoskuvia! Näitä lisää kiitos!

”Vanhuus ei tule yksin, kauneus on katoavaista….”

Mutta jo noin nuorena?

Alkoholi,pillerit ja se kuuluisa Miamin kokkeli on tehnyt tehtävänsä. Se on nyt alamäen viimenen osuus menossa.

Pakkelilla ja pikku ehostuksella saa käytetymmästäkin ajokista ihan kohtuuhyvännäköisen käyttöpelin vuosiksi eteenpäin.

Oma kommentti