Strippari Geronima kohumanagerin talliin

Stripparina tunnettu Geronima on siirtynyt muun muassa Johanna Tukiaisen managerina tunnetun Tuija Järvisen firman talliin. Järvinen tiedotti asiasta Hymylle.

Järvisen talliin kuuluvat muun muassa Miss Suomi 2009 Essi Pöysti, laulava ja juontava julkkisristeilyisäntä Petri Lehtinen, juontaja Arlene Kotala ja nyt siis myös juontajaksi ja laulajaksi tituleerattu Kirsikka Kelloniemi, joka paremmin tunnetaan stripparinimellä Geronima.

Kohumanageri Tuija Järvisen julkkisesiintyjistä lisää verkkosivuilla www.tahtisade.com.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tuija Järvinen, Kirsikka Kelloniemi, Geronima

Kommentit

Kiitos Google Maps -vinkistä. Kylläpä Tuija asuukin vallan upeassa villassa. Kaikesta näkee, että rahaa on. Mikäköhän noista on hänen terassinsa (jossa on terassikanervia)?

Niin ja Iivarin linkkaama ilmoitus ”oikotien” asuntomyyntisivuille toimii nk. ”hiljaisen myynnin” periaatteella, kuten Tuiden artistien keikkamyynti, ts. siitä ei kuulla mitään kuten ei myöskään nk. artistien keikoistakaan, sen puoleen. (Heh!)

Tuija on yhtä Y-tunnusta ja tähtisadetta koko akka,mekkokin on y-tunnuksen kuvia täynnä ja hammaskoru y-n muotoinen,tuijalla on myös kotona y-n muotoinen wc-pönttö

http://tuija-jarvinen.blogspot.com/

Tuolla blogissa Tuija kirjoittaa: ”Minä olen nyt sitten vihdoinkin julkaissut facebookissa TÄHTISÄDE -ohjelmatoimiston sivut: http://www.tahtisade.com. Haluan huomauttaa kuitenkin sinulle, että ne ovat koko ajan päivityksen alla ja uusia artisteja ym. on tulossa. Tähtisäde on siis aputoiminimi ja se on toisen firman alla. Y- tunnus on siis todellakin olemassa!”

Tuija siis itse kirjoittaa tuossa yhteydessä että nimi on Tähtisäde. YTJ ei tunne aputoiminimeä kummallakaan nimellä.

Tuiden nk. ”yritys” ei ole tähtisade vaan tähtisÄde, Ä:llä. Otappas selvää asioista ennen kuin alat syyttelemään Teijaa ilman perusteita. Että näin.

Onks Tuija Nykäsen exä??? ja onks geroni ma joku uus kortsu merkki ?

TEHOAA SE HAVUPUU-UUTEJUOMA,KUN juottaa tuijalle rupee se Y-tunnus pullahtamaan esiin

Tuleeko Jerryn keikkakuvia nettiin?
Jokos Jari Quuuun kuvat on netissä?

–> Paska Havupuu-uutejuoma. Älkää ostako. Kallista eikä tehoa mihinkään. Pelkkää kusetusta. –>>>>>>>>>>

Arvoisa toimitus. Teette väärää tietoa. Ihan perusammattitaitoon kuuluu tarkistaa onko joku firma y-rekisterissä. No onko tämä?

Tuija ei ole myynyt yhtään keikkaa yhdellekään ”artisteistaan”. ”Ohjelmatoimiston” sivulla ei ole edes keikkakalenteria. Eikä Y-tunnusta.

Niin….en epäile hetkeekään, etteikö ihan ITSE olis tiedotetta laittanut. Tuikun pitäs päästä tiedottajaks jonnekin.

Oma kommentti