Strippari Geronima tv-sarjaan!

GeronimaGeronimana tunnettu showartisti ja striptease-esiintyjä kertoo Hymylle saaneensa pestin Ylen uudesta tv-produktiosta.

-Sitä aletaan kuvata nyt keväällä, ja ulos se tulee syksyllä. Kyseessä on ohjelmasarja, jonka jokaisessa osassa esiinnyn omana itsenäni.

Vielä Gero ei saa paljastaa, mistä on kyse, mutta nainen uhkuu ja puhkuu intoa.

-Kiireisiä aikoja on luvassa, sillä tv-sarjan lisäksi myös levytän, ja pitäisihän tässä myös riisuutua.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Geronima

Kommentit

Taas yksi julkkis levyttää, eiiiii! Mun mielestä jokainen saa olla semmonen ku on ja tehä sitä työtä mihin pystyy/haluaa kykyjensä mukaan, mutta onko kaikkien aina pakko levyttää?! Siihen vaaditaan oikeasti taitoja, työtä ja vuosikausien ahkeraa harjoittelua.

sais sit vähän näytellä niitä lollojansa illan ratoksi!!!!!!!!!!

”ja tollasia kustannetaan yleen verorahoilla”

Niinpä! Ja mediamaksut vaan kehiin, niin saadaan kohta ihan maksaakin tuollaisesta, jos ei vielä ole tv-luvan onnellinen omistaja.

Siinä mielessä tietysti ok, että sentään tekee jotain konkreettista leipänsä eteen, toisin kuin esim. Tuksu ja pariskunta Kurhinen. Mutta onhan se säälittävää, kun vielä tuonkin ikäisen ihmisen täytyy väkisin tunkea itseään julkisuuteen.

….ja tollasia kustannetaan yleen verorahoilla…mitähän vielä,yäk!!

Kalle ja sen veli jannu: Siksi, koska suomalainen on tullut riippuvaiseksi mediasta. Kaikki roska mitä suolletaan otetaan vastaan ilman mitään suodatusta ja silloin myös jämäkorin antimet pääsevät avoimista ovista sisään. Enpä toisaalta tiedä, onko tämä loppujen lopuksi niin huono asia; suomalainen nuori nainen esimerkiksi saa konkreettisen mallin Johanna Tukiaisesta ja siitä, mikä on jenkkiproduktioissa glorifioidun stripparin elämän oikea laita.

Valitettavasti myös suuri osa on humaltunut julkisuudesta niin pahoin, että parinkymmenen vuoden päästä meillä räjähtää käsiin todellinen aikapommi; miten työllistää tuhansien bb-julkkisten alati kasvava kortisto ja miten hoitaa näiden ja kymmenien tuhansien muiden julkisuusriippuvaisten mielenterveyttä. Tällä en viittaa keskivertosuomalaisen seiskatilaukseen vaan tämän jälkikasvun pakkomielteeseen säästää uusiin rintoihin, hakeutua erilaisiin tositv-produktioihin ja lopulta saada valheellinen täyttymys riippuvuudelleen siinä vaiheessa kun itsensä myynnistä medialle alkaa tilinauha karttua ja nuoruuden investoinnit maksavat itsensä takaisin.

Onpas elämää nähnyt emäntä tuossa kuvassa.

Tässä maassa sitten riittää kysyntää ylipainoisille akoille. Kuitenkin normi kyselyissä suomalainen mies himoitsee hoikkaa naista, miten näille on siis markkinarakoa vai johtuuko se siitä, että antaa rakoa?

Ja minäkö luulin, että tästä tyrkystä olisi jo päästy heti alkuunsa, mutta ei! Nyt ei sitten voi enää telkkariakaan katsoa rauhassa, kun saa pelätä että tuon ruma naama pöllähtää sieltä pilaamaan illan! Hyi helevetti!

Onko tämä joku Drag-artisti? Alkaako Yle tuottaa ”Celebrity Rehabiä”?

On tainnut Geron miljonääri potkaista Geron ulos residenssistään, kun joutuu oikein töitäkin tekemään. Kunnon töitä vain ei näytä löytyvänn vain kaikkea tyhjänpäiväistä ”produktiota” taas…mitenpä oikeita töitä löytyisikään, kun aivotoiminta sylttää kuin C-kasetin nauha….

Hemaiseva Johanna on saanut jo aikoja sitten oman upean realityteeveeshonsa! Siihen gerbiilit pysty ikinä!

Oma kommentti