Strippari Mariel: ”Halusin ilmaista tunteitani!”

Johanna Tukiainen ja MarielJohanna Tukiaisen laulu- ja tanssikeikalla Tampereen Kaijakassa yleisöä kummastuttanut stripteasetanssija Mariel kertoi Hymylle ennen keikkaa haluavansa tanssillaan ”toteuttaa itseään”.

Mariel korosti, ettei koskaan esiinny stripteaselavalla tangon kanssa. – Vaatteiden pois ottaminen on mulle vain formaatti. Tarkoitukseni on tuoda ilmi tunteitani.

Kohublondi Tukiaisen kanssa yhteistyö on sujunut hyvin. – Johannan kanssa on tosi mukava tehdä töitä, olemme molemmat samalla tavalla kauneudenkaipuisia taiteilijasieluja, Mariel kehui.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mariel

Kommentit

niimpä älkää ikinä juoko alkoholia vittu kuka nyt menis selvinpäin tuksun kans lavalle? 😀

”Tuksun vois jo unohtaa”. Kaikki kauniiden tyttöjen kuvat vähintään ilman yläosaa, koska torilla näkee jo paljon enemmän.

No enpä osaa sanoa, mitä tunteita tuo ilmaisee julkaistuissa kuvissa? Kenties vihaa, epätoivoa, köyhyyttä…?

Olisitpa ilmaissut itseäsi potkaisemalla Johannaa perseeseen jonka jälkeen olisit voinut poistua takavasemmalle ja mennä takahuoneeseen potkimaan itseäsi omaan perseeseesi. Hankkikaa perkele oikea työ ja koulutus älkääkä eläkö muiden loisina. Tukiainenkin pummii sen kun vain kerkeää. Puhuu paljon, ei sano yhtään mitään.

Lips lips aah lips lips aaah lips lips aah kohta repeen lips lips lips lips aaah

Olemme molemmat samalla tavalla viinanhimoisia puliakkoja.

ok, minäkin ilmaisen sitten omat tunteeni…Mariel, kuinka alas voi ihminen vajota kun lähtee Johanna ”Tunkio” Tukiaisen messiin…ts. tämä vai tahtoo sanoa sen, että sinäkin olet halpa tyrkky jolla ei ole rahkeita oikeaan elämään vaan sinäkin tahdot elää ”Hello Kitty”-glamour maailmassa ja pitää 2000 euron luputiinin kenkiä maiamissa kuten tämä suomen vihatuin möhky. Kiitos Mariel kun sain myöskin ilmaista itseäni

Mariel sai töitä tuksulta jauhepalkalla.
Hurjat nuo sen silmät ei ole varmaan nukkunu koko kesänä.

mistähän näkeis lisää tuota marielia kun on niukasti kuvia tahi vireoita missää

TOSI HYVÄ KEIKKA !!! JATKAKAA PIMUT SAMAAN MALLIIN!!!PULLEET PURJEET JA LEVEÄ PERÄSIN MÄ TYKKÄÄN!!!

Saahan sitä selitellä jälkeenpäin mitä haluaa.

Jaahas…vai että haluaa toteuttaa itseään. Tietääköhän kottarainen mitä se edes tarkoittaa

Ei kummallakaan ole mitään tunteita. Zombiutuminen alkanut korvien välistä.

Mikä kauneuden kaipuu,ei vaan näy kummankaan esityksestä saatikka ulkonäösta.ämmä oli kännissä kuin seinäkello ja toinen lyllertää lavalla kuin pingviini.kauneus on kaukana noiden ”esityksestä”

Marielhan oli sekaisin kuin seinäkello Tukiaisen löntystäessä vieressä.

Harmi, ettei se kauneuden kaipuu ja ennen kaikkea kauneus välity teistä kummastakaan ulospäin. Ehkä jokin toinen ilmaisumuoto olisi parempi?

Oma kommentti