Sukulaistyttö nöyryytti persu-Hakkaraista Iltalehdessä: Lesbo ja maahanmuuttajaystävä!

Persuedustaja Teuvo Hakkarainen on saanut sapiskaa omalta suvultaan. Iltalehdessä astui julkisuuteen viikonloppuna hänen sukulaistyttönsä.

Hakkarainen, joka on kauhistuttanut rasistisilla ja seksuaalivähemmistöihin kohdistuneilla heitoillaan, sai varsin kylmää kyytiä niskaansa, kun hänen veljentyttärensä paljasti nimellä ja kuvalla olevansa lesbo ja omaavansa maahanmuuttajataustaisia läheisiä.

Sukulainen korosti, etteivät Hakkaraisen antamat lausunnot ole yhtä kuin hänen osaomistamansa sukusahayritys. Sukulaisnainen arvioi sahan imagon kärsineen puheista. Sahan liikevaihto kieppuu miljoonissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Teuvo Hakkarainen

Kommentit

Teukka uskaltaa puhua asiaa eikä ole tämän hyssyttelyn ja väärän suvaitsevaisuuden ja kaiken muun kuin terveiden arvojen hyväksyjä. Toivottavasti tämä homojen oikeuksista kitiseminen ainakin vähenee samoin kuin nämä homofobian vastaiset idioottikampanjat joilla pyritään tekemään terveen ihmisen terveet ajatuket ja mielipiteet naurunalaisiksi.

Homppelistikekkulit on aina marisemassa joka asiasta ja esiintyvät marttyyreina vaikka ovat terveiden arvojen haastajia. Teukka puhuu asiaa, ei näitä homppelisteja, riikinkukon sulka perseessä ja nahkahousut kireällä vinkuvia töyhtöhyyppiä kukaan terve mies pysty arvostamaan. Näille porareille on ihan turha antaa jotain erikoismyönnytyksiä terveiden lakien tilalle. Sukupuolineutraali avioliittolaki on naurettavuuden huippu ja onneksi tuli eduskuntaankin muita ihmisiä kuin näitä vinkuvia ja räkyttäviä ruskeanreiän ritareita jotka halventavat puheillaan normaaleja kunnon kansalaisia leimaten heitä suvaitsemattomiksi ja foobisiksi. Nämä ne varsinaisia vihapuheita pitävät ja vaativat suun sulkemista niiltä jotka eivät tätä sairasta homostelua ymmärrä ja sen ääneen sanovat. Pisteet Teuvolle ehdotomasti.

Teukka on hyvä jätkä. Suomalainen perusmies, jonka kourissa ei homokekkulit paljoa paina.

no niin pääsi tyttö pätemään setänsä siivellä ja ihan iltalehteen (kuvan kanssa).
minkä takia sen piti kertoa olevansa lepakko?
eikö netin deittipalstoilta löytynyt seuraa?

Niin ja sitenhän on vielä pari seksuaaliseti suuntautunutta ryhmää jotka on kans parhaimillaan kun ne saa olla omana itsenään, eläimiin sekaantujat ja nekrofiilit. Ja kyllä näitä kaikkia voi suoraan verrata toisiinsa, koska kaikkia yhdistää kieroutunut seksuaalisuus. Ei tosiasioita voi selittelemällä muuksi muuttaa, koita nyt ymmärtää vaikka vähän yksinkertainen oletkin.

”Niinhän se on, että ihminen on parhaimmillaan kun saa olla oma itsensä, eikös nämä setan ihmiset ole niin sanonut. Mitenkähän se on pedofiilien kans, nehän ovat kans seksuaalisesti eritavalla suuntautuneita, kai nekin on silloin parhaimmillaan. ”

Eikös ne siellä katolisessa kirkossa sekä lestadiolaispiireissä noi asiat tiedä parhaiten. Hyväksikäyttäjiä koko sakki. Uskonnot tulisi kieltää.

”Mielestäni Homot lesbot ja pedofiilit yhtä sairaita. Ja joku kehtaa vielä sanoa , että niiden pitää saada olla oma itsensä kun ne on silloin parhaillaan, voi perkele sanon minä.”
Olet yksinkertainen joten autan hieman, homo/lesbosuhteita ei voida suoraan verrata pedofiliaan, joka perustuu hyväksikäyttöön ja manipulointiin. Lasten ihmisoikeuksien polkemista.

Niinhän se on, että ihminen on parhaimmillaan kun saa olla oma itsensä, eikös nämä setan ihmiset ole niin sanonut. Mitenkähän se on pedofiilien kans, nehän ovat kans seksuaalisesti eritavalla suuntautuneita, kai nekin on silloin parhaimmillaan. Mielestäni Homot lesbot ja pedofiilit yhtä sairaita. Ja joku kehtaa vielä sanoa , että niiden pitää saada olla oma itsensä kun ne on silloin parhaillaan, voi perkele sanon minä.

b (vierailija), 2.5.2011 klo 17.04

Hakkaraisen äänestäminen kansanedustajaksi osoittaa sen, että suomalaisilla on vielä huumorintajua.

Samoin äänikuningatar KIKEn.

Rohkee veto tytöltä. On hienoa, että ihmiset uskaltavat olla mitä ovat, vaikka nähtävästi osa Suomalaisista on suvaitsemattomia juntteja. Nätti tyttö BTW.

Hakkaraisen äänestäminen kansanedustajaksi osoittaa sen, että suomalaisilla on vielä huumorintajua.

Saataisiinko tästä suomen turhin julkkis: kansanedustaja Hakkaraisen sukulaistyttö

Mikäs viherpiipertäjälesbo se siellä 😀 Kyllä muakin hävettäis.

Aivan, kyllä nyt taisi oma nyrkki pamahtaa itseään leukaan tytöllä.

Ei siinä ole mitään nöyryyttävää jos sanoo oman seksuaalisen suuntautumisensa ääneen tai jos kaveripiirissä on vähemmistöjen edustajia.

Oma kommentti