Suomalainen huippulaulaja kännissä keikalla – sai potkut!

Reijo TaipaleSanomalehti Kaleva uutisoi tänään, että suomalaisen tangon kruunaamaton kuningas Reijo Taipale on saanut potkut häntä myyvästä Auraviihde-ohjelmatoimistosta.

Syynä ovat jo jonkin aikaa jatkuneet ongelmat, jotka kärjistyivät viikonloppuna Oulussa heitettyyn keikkaan. Silminnäkijöiden mukaan Taipale esiintyi ”liikuttuneessa” tilassa. Joku paikalla olleista oli käynyt kertomassa mielipiteensä kännikeikkailusta itselleen artistillekin, mutta vastaanotto oli ollut jäätävä.

Auraviihteen toimitusjohtaja Henri Kulmalan mukaan yhteistyötä ei ole syytä enää jatkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Auraviihde, Henri Kulmala, Reijo Taipale

Kommentit

ihminenhänse taipalekkin on se suotakoon , kyllä täällä tapahtuu kummempiakin, hänellä ollut sairautta yms ,onhan nuo nuoremmatkin repasseet, reijo taipale on ollut valovoimaisin laulaja vuosikymmeniä, kyllä hän varmaan tiedostaa tilanteen. hyvää vointia reiska ja luojan varjelusta.

Hassuja nämä uutisoinnit ”Huippulaulaja”, ”koko kansan suosikki laulaja ( yleensä Katri Helenasta puhuttaessa), ”suosikki artisti” ym. ym. Millä ihmeen otannalla ne saadaan?

Vanha laulajahan tuo on, ja rankkaa keikkaa vetänyt vuosikymmeniä. Ottaisi nyt potkut ihan positiivisesti, ja alkaisi elää itselleen. Liian kauan on mies itseään kuluttanut. Voi kun oppisi lepäämään ja nauttimaan siitä hyvästä, jonka on jo saavuttanut.

Menkää lapsoset kuuntelemaan youtube.com suunnalle hakusanalla ”reijo taipale” ja osoittakaa kunnioitusta…

Se ilo Rekkelle suotakoon. Ihminen on kuin riepu rannassa elämän ehtoon saapuessa. Nauttikoon nyt vielä siitä, mitä nautittavissa on.

Oma kommentti