Suomalainen isyystaisteilija: Tukea Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen ratkaisusta!

Mikael JämsänenMikael Jämsänen on taistellut tyttärensä isyydestä jo tuhat päivää. Nyt hän on saanut tukea saksalaisesta ennakkotapauksesta, jonka Euroopan Ihmisoikeutuomioistuin EIT syyskuussa käsitteli.

Se katsoi, että ihmisoikeuksia oli loukattu, kun henkilön – joka väitti olevansa lapsen biologinen isä – tapaamis- ja tiedonsaantioikeusvaatimus oli hylätty pelkästään sillä perusteella, että lapsella oli jo juridinen isä.

Mikaelin tapauksessa hän ajautui seurustelemaan naisen kanssa, ja siitti tälle tyttären. Nainen oli kuitenkin vielä naimisissa tahollaan. Yllättäen nainen palasikin aviomiehensä luo. Juridisesti ja Suomenkin lakien mukaan Mikaelilla ei ollut oikeutta DNA-testiin ilman äidin suostumusta. Lapsi on aina aviomiehen lapsi, kun se syntyy avioliitossa.

Mikael on menettänyt jopa työnsä yli kahden vuoden taistelun jälkeen. Hänen isyysvaatimuksensa avioliiton ulkopuolisiin DNA-testauksiin on kuitenkin nyt hyväksytty Suomen hallitusohjelmaan. Lue lisää Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mikael Jämsänen, EIT, Euroopan Ihmisoikeustuomiostuin

Kommentit

Ne kaverit koulussa eivät kysele aikanaan yhtään mitään epäasiallista ellei sinunlaisesi tavallista kansalaista huomattavasti tyhmempi ääliö erikseen sitäkin asiaa tuo jälkipolvilleen esiin valheineen päivineen!

Hah hah Siis pilkkaaminenko kuuluu oikeudelle? Niinhän umpikaheli tuossa ylempänä väittää hah hah

Jämsänen ja seitsemän seinähullua kirjoittelee näille palstoille ja yrittää hakea tukea sille että julkisesti yrittää häpäistä tätä lasta ja sen perhettä ja estää lapsen turvallinen elämä… kirjoitelkaa komeroissanne mitä vaan muuta mutta älkää pilkatko lapsen elämää– eikö tällainen kuulu oikeudelle ja täydellisen luottamuksellisena siten kuten kaikki muutkin perheen yksitysiasiat .. tai riidat?

Stopille: Mikael seurusteli lapsen äidin kanssa ja oli mm. mukana synnyttämässä.He asuivat ja elivät avoparina.
Missä olet nähnyt kuvia lapsesta julkisissa lehdissä?
Jos isä ajaa oikeuksiaan omaan lapseen, niin ei siinä lasta häpäistä. Äiti tässä tapauksessa voisi todella hävetä käytöstään. Sillä lailla. Lukekaa Mikael Jämsäsen blogia….mm. kirje 3 vuotiaalle tyttärelleen!!!

Vain Jumalalla on valta päättää kuka on isä ja äiti. Mikael, taistelet oikean ja tärkeän asian puolesta! Tsemppiä!

Biologisen isien asemaa ajetaan valitsemalla ensin isä joka uskoo olevansa naimisissa elävän naisen lapsen isä. Sitten tää isä tuo Hymyssä ja muissa lehdissä seikkailuaan esiin kaikin tavoin ja julkaisee lapsesta kuvia. Sitten kun saadaan mahdollisimman paljon julkisuutta ja tukea niin kaikki muut Biologiset isäkandidaatit voi olla mukana ilman että ovat joutuneet uhraamaan lapsiaan julkiseen häpäistykseen ja nauttia uusista oikeuksista jos ne saadaan aikaan. Sillä lailla! Kunnioitettavaa!

Olen samaa mieltä nimimerkki 07:n kanssa, ja kannustan Mikaelin taistelua.

Ilman julkisuutta ei suomessa lakia oltaisi muutettu. Äiti ei saa ottaa päätäntävaltaa siitä saako isä olla lapsensa kanssa. Dna testin evääminen biologiselta isältä on aika ruma asia. Lapselle molemmat vanhemmat ovat yhtä tärkeitä. Mikael on aivan oikealla asialla.

Minäkin luin blogia ja tuli melkein kyynel silmään kunnes ajatelin että tämä on vain Mikaelin tarina. Mitähän tarina todellisuudessa pitä sisällään. Olihan äiti naimisissa. Muistelin lukemiani Jämsäsen juttuja ja rupesin miettimään miten lapsen elämä saattaa kärsiä asian saamasta julkisuudesta. Onhan tämä vain Jämsäsen tarina. Voi olla että tulisi itku oikeasti jos kuulisi äidin version tapahtuneesta. Taita ola niin ettei äiti halua lapsen elämää enempää sekoittaa osallistumalla julkiseen keskusteluun lastan koskevasta yksityisasiasta.

Mikael voittaa vielä tämän jutun. Ja samalla kehittää myös Suomen lainsäädäntöä oikeudenmukaisempaan suuntaan. Voimia!

Luin blogia http://www.mikaeljamsanen.fi ja siinä hänen tarinansa totuus. Kyllä tuli surullinen mieli, kun ymmärtää sen tuskan, mikä Mikael Jämsäsellä on. Sille ”Hommaa perhe” olisi kyllä hyvä lukea hänen bloginsa. Kysyn vaan, että kuka ei taistelisi omasta tyttärestään. Voisi kysyä kaikilta isiltä, mitä tekisivät, jos äiti ottaisi lapsensa ja häipyisi.Toteaisiko silloin, että ”kai se lapsi ottaa joskus yhteyttä???” Aika typerä kommentti!!
Kyllä tässä blogissa selviää Mikael Jämsäsen seurustelun, yhteiset neuvolakäynnit, synnytyksessä mukanaolon yms.
Kyllä äiti ja isä lapselle ovat yhtä tärkeitä.

Tsemppiä ja voimia taisteluun! Lapsesi on sinulle vielä joskus kiitollinen. Edistät lainsäädännöllistäkin tasa-arvoa, ja se on erittäin hyvä.

Tasa-arvosta puhutaan harva se päivä. Toivottavasti se saadaan nyt vihdoinkin myös miehille! T. Erittäin naisellinen nainen, jota välillä tämä naiseus ja sen tuomat itsestäänselvyydet esim. lapsiasioissa hävettää! Taistele!Sitä tyttäresi toivoo!

Mahtava taistelija kaukalossa ja nyt taistelee erittäin tärkeän asian puolesta kaukalon ulkopuolella. Tsemppiä! Kyseessä on lapsen ja isän oikeudet.

Pah. Typerä ”mies” ajamassa asioita ”minäminäminä” luolamiesperiaatteella. Kyllä se lapsi sitten ottaa vanhempana yhteyttä kun sitä kiinnostaa kukas häntäheikki hänet on alulle pannut.

Tsemppiä Mikaelille – teet hyvää työtä. On käsittämätöntä että me naiset voidaan kieltää isältä lapsen elämään osallistuminen. Kyllä ainakin DNA-testi pitäisi tällaisessa tapauksessa saada ja avioliiton kautta tullut ”isyys” kumota. Ihan käsittämätön tilanne :(.

Ei voi olla totta…ei ihme että kyllästyttää peuhata nyrkkikyllikin kaa jos ei tiedä mitään seksistä. Sorry vaan mut mut siihen tarvitaan myös nainen silloin kun tuloksena on lapsi!! SIIS SÄNGYSSÄ OLI MYÖS SE NAINEN joka tiesi satavarmasti että kun on silleen voi käydä tälleen et tulee raskaaksi. Ei mies pysty lasta yksin tekemään. EN EDES MINÄ vaikka olenkin seudun kovin panomies… Jos tiedät mitä tarkoitan!!

Minäkin olen lukenut ihan kaiken tästä Mikaelin taistelusta. K i i t o s Hymylle kun pitää lukijat ajantasalla tässä jutussa:)

KIITOS Hymylle tästä jutusta!! Tilasin Hymyn heti sen jälkeen kun eka juttu tästä MJ:n taistelusta oli Hymyssä:)

Kyllästynytkö? Hah hah mitä sä sit täällä iniset ja luit tämänkin jutun??

Ymmärsitkö että siellä sängyssä oli myös se nainen jonka kanssa Mike sen lapsen teki?? Et ainakaan kommenttisi huomioiden haha !!

Olisi kannattanut miettiä ennen kuin naimisissa olevan naisen kanssa sänkyyn meni.

Olet yksi kunnioitettavimmista ihmisistä minun ”listassa”!
Todella tärkeä!

Oma kommentti