Suomalainen julkkisnainen avoimena: ”Ero tuli, kun ei seksi luistanut!”

Kerstin CampoyHuoltajuussotkuista 90-luvulla tunnetuksi tullut Kerstin Campoy on elänyt värikkään elämän, josta hän kertoo helmikuun Hymyssä. Hän etsii myös uutta miestä, mieluiten maajussia, jolla olisi ”perämetsää”, ja kertoo miksi avioliitto englantilaismiehen kanssa kariutui.

-Kun ei suksi enää luista, eikä sänkyhommatkaan enää kiinosta. Olihan meillä väkivaltaakin, mutta se kyllä loppui, kun ei ollut tuo viina enää kuvioissa. Pullon henki on paha henki, Kerstin toteaa haastattelussa.

Jokin piirre hänen viidennen aviomiehensä Rodin persoonassa alkoi kuulemma myös vähentää Kerstinin luovuutta. Se ei lastenkirjailijalle passaa.

-Olimme kaiketi vain niin erilaisia. Olen luova ja voin elää vaatimattomasti. Rod sen sijaan halusi luksusta, Kersin kertoo. Lisää Kerstinin uuden miehen hausta ja muista kuulumisista helmikuun Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kerstin Campoy

Kommentit

LASTENKIRJAILIJA!?! Hahahahahaha
hahahahahahhahhhahahahahahhahhah
hahahahhahahahahhahahhahahahahah
hahahahahahahahahhahahahahahahha

Ja sitäpaitsi Rod itse kertoi jo ajat sitten aivan suoraan ja rehellisesti, että liitto päätyi ryypppäämisen, rellestämisen ja jatkuvan tappelun takia. Tämä muija olis jo heittänyt henkensä juopottelun takia erinäisiä kertoja, ellei ukkonsa olis vähän toppuutellut, kertoi heidän silloinen naapurinsa

Ainiin, hymy ja sen lukijat. Muistan nyt taas miksen lue näitä sivuja. Kiitos.

Kannattiko ottaa satanen yhdestä jätskistä.

Luuleekohan Kepa, että joku muu mies pystyy harrastaan sitä tollasen elähtäneen kanssa?

Oliskos kerttu itte ”jotenkin” osasyyllinen NÄIHIN KAIKKIIN TAPAHTUMIIN ??!!! Aina vaan esittänyt ”uhria”… Lapset annettu heidän isälleen ja aviomiehet jättää.. JOKA jutussa aina toisena osapuolena kerttu-täti.

Täällä Hymyssä sentään kansan syvät rivit saavat sanoa asiat juuri niin kuin ne ovat/tuntuu. Hieno homma!

@Dimika/Kerstin/
Kaverit puhuu sydämestään, joku voisi sano mitä sylki suuhun tuo. Mutta ovat kuitenkin rehellisiä.

Säälittävä kuiva kääkkä.
Olisi ostanut liukastetta johan olis luista paremmin.
Kierto palkinto ei kaikille edes kelpaa.

Mikä julkkis? Säälittävä reppana ämmä,joka on tota samaa stooria yrittäny myydäcjulkisuudessa 15 vuotta. Eikä kyllä tollasen ämmän edessä sais edes seisomaan,hyi vittu

Oma kommentti