Suomalainen kohukaunotar topless-kuvissa ja alusasuissa – kummissa seksikkäämpi?

Henna TuominenHiljattain avioliiton auvoiseen satamaan Tauski Peltosen kanssa purjehtinut Henna Tuominen on varsin tuoreiden silikonikaksosten äiti. Hänen miehensä on tehnyt perheen uusille tulokkaille jopa biisin.

Henna esitteli hiljattain Hymy-lehdessä Tallinnan-tuliaisensa koko komeudessaan. Tämän jälkeen hän on esiintynyt lehtemme sivuilla ja nyt myös verkkolehdessä hääalusasuissa.

Kun paljon puhutaan siitä, että vähemmän on enemmän eli että on seksikkäämpää jättää jotain peittoon, niin sano nyt sinä, arvon lukija, miten asian laita on. Näyttääkö Henna seksikkäämmältä alusasuissa vai piirun verran paljaampana?

Alusasut:

https://hymy.fi/kuvat-ja-videot/henna-seksikkaana-haaalusvaatteissa/

Topless:

https://hymy.fi/kuvat-ja-videot/henna-tuomisen-kuumat-kuvat/

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Tuominen

Kommentit

toi hevosennaama nyt ei näytä seksikkäältä millään. plus että erittäin hyvät kuvat ku taustalla oli peili josta näki kuvaajan ihan selvästi. olis tolle nyt voinu vähän useammankin asun ku kaks ostaa niin olis ollu edes jotain eroa kuvissa. ilme oli ainakin joka kuvassa ihan sama

noi kumitissithän on IHAN muodottomat. ihan kuin neliskanttiset. huonoa työtä näköjään siellä virossa tehty.. voi voi sentään. varmaan hennaakin harmittaa.

no ei tää mikään kaunotar silleen ole, vähän niinku nyletty kärppä tisseillä. ilme kertoo että silmien takan ei ole juuri mitään

Oma kommentti