Suomalainen kohumalli ja silikonisaarna – täällä!

Anne-Mari BergVuonna 2005 Ilkka Kanervan tekstiviestikohun jälkeen julkisuuteen noussut Anne-Mari Berg on alkanut ahkeraksi maailmansuojelijaksi ja -parantajaksi. Ei hänestä varmaan mitään seuraavaa Äiti Teresaa tule mutta mikäs siinä, jos itselle tulee kaikesta parempi mieli. Ensin mimmi oli turkistarkauksia vastaan, nyt sen sijaan silikoneja. Ironista kyllä AMB:lle on pari kertaa itselleekin pumpattu tissit täyteen. Nainen varoittaa Twitterissään implanteista:

-Hei sinä nuori nainen, joka mietit rintojen suurennusoperaatiota. Otathan huomioon, että prosessi on läpielämän kestävä, implantit vaihdettava noin 10 vuoden välein. Mikäli sinulla on hyvät omat rinnat, vaikka pienempää sorttia, niin harkitse useaan otteeseen kannattaako ottaa riskiä, että ne pilataan tavalla tai toisella jossain Tallinnan halvalla klinikalla. Itse olen korjauttanut omani Suomessa ja nyt kaiken jälkeen tulos on hyvä. Mutta todellakin, silikonit eivät ratkaise mitään itsetunto- tai muita ongelmiasi. Operaatioon kannattaisi mennä aikuisena, mitä ”aikuisuus” nyt kenellekin merkitsee, AMB saarnaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Kanerva, silikonit, Anne-Mari Berg, implantit

Kommentit

Mä tykkään anne marin tisseistä ne on ihanan terhakat <3<3<3<3<3 =) Ja kattokaa miten ton söpön anne marin kieli hyväilee tota jätskiä!!! <3<3<3<3 Eli mä tykkään joka ikisestä kohdasta anne mari bergissä!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Suomen Seksikkäin nainen!! <3<3<3 😉

voi vitun tämäkin annemari, alkaa jo pikkuhiljaa tuntua siltä niinkuin hän ei HALUAISI muiden ottavan silikooneja, vain siksi, että itse jäisi taka-alalle. miten jaksaa muuten paasata aina ”Nuorille tytöille” alkaako annemari ikä painamaan? 😉 siinä samalla tulee itsetunto-ongelmat sun muut..

Jos mä olisin jäätelö, mä haluisin mennä AMB:n suuhun.

litra vaniliajäätelöä, jos haluut AMP tulla nuolemaan.

Kun mä katon tota kuvaa, missä AMB nuolee jäätelöä, mulle tulee mieleen lisääntyminen ja sen semmoset jutut.

Kävin just ostamassa AMB:n levyn ”AMB: 9 Digitals”. Tosi hyvää musaa! 🙂

Pystyssä sojottavat silikoonitissit näyttää ihan kamalan luonnotttomilla ”törröttimiltä”!

Semmoset naurettavat pilailuvälineet sopii pumpattavalle barbaralle ja elävistä ihmisistä vain täydelliselle ”saappaalle”.

”Saappaan” maine istuu naisessa sitkeästi.

Oma kommentti