Suomalainen kohumalli pienennytti vaginansa!

Janita JanatuinenMallikaunotar Janita Janatuinen tuli tunnetuksi lähes 8 desin silikoneistaan. Nyt hän pienennytti kirurgilla alapäänsä!

Janatuinen muistetaan kohahduttavana blondina, joka esiteltiin viikkolehdissä 3-4 vuotta sitten Suomen suurimpien silikonien omistajana. Jopa arvonsa tuntevat perhelehdet tekivät Janitasta juttua osana kauneuskirurgiailmiötä. Hymyssä julkaistiin Janitan näyttävät Playboy-koekuvat vuonna 2004. Kuvat lähetettiin ehdolle Yhdysvaltoihin. Kyseiset kuvat löydät myös Hymyn netistä Silmänruokaa-osiosta.

Viimeiset pari vuotta Janita on keskittynyt äidinrooliinsa ja asunut ympäri Suomea. Hänellä on nyt 8- ja 2-vuotiaat lapset.

Synnytykset ja synnyttäneille naisille tyypilliset virtsanpidätysvaikeudet saivat Janitan harkitsemaan kirurgista operaatiota, jotka ovat yleistyneet hurjaa vauhtia, mutta joista ei puhuta. Kyseessä on vaginan pienennysleikkaus.

– Olin jo kertaalleen menossa operaatioon, mutta sitten peruin koko jutun. Alkoi jännittää ja mietin, mitähän läheisetkin tästä tuumivat, Janita kertoo.

Lopulta rouva rohkaistui ja marssi Tiina Jylhän The Look -klinikan ovesta sisään. Hän sai kuulla, ettei ole ongelmansa kanssa yksin. Muun muassa virolaisissa lehdissä on näyttävästi kirjoiteltu suomalaisnaisten käyvän Virossa paitsi suurennuttamassa rintojaan myös pienennyttämässä vaginaansa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Janita Janatuinen, silikoni, vagina

Kommentit

Mitä tekemistä virtsanpidätysvaikeuksilla ja vaginan pienentämisellä on keskenään? Mutta kyllähän se joku ”järkevä” tekosyy tietysti on pitänyt kehittää. LOL

Älä Janita ota ittees ku jotkut dissaa sua… Mä tunnen sut (kwh-freeze) ja voin sanoo et oot hyvä ja reipas ihminen (sen lisäks et oot hemmetin hot äiti)

no joo tua pinpin pienentäminenkin…… on kyllä joo…..voiko tuohon sanoo mitää…..omg…lol…..ois honmannu isonpiaseisen sotanorsun iteleen…ois voinu ilmottautua ….. mut eihä sil enää mitää tee kun sei suastus kuitenkaan takanreunallakaan enää makoomaan….mihinkä tää maalima on menossa

Oma kommentti