Suomalainen kohusilikonipommi: Vankeutta!

Takavuosien kohusilikonipommi ja Suomen suurimmista silikoneista aikoinaan tutuksi tullut Janita Janatuinen (tunnetaan myös nimellä Heikkinen) on tuomittu vankeuteen Satakunnan käräjäoikeudessa.

Vankeus on tuomittu ehdollisena. Nykyisin Ertok-sukunimellä esiintyvä Janatuinen sai kokonaista seitsemän kuukautta ja 15 päivää ehdollista vankeutta. Lisäksi määrättiin maksuun 30 päiväsakkoa, joka tekee naisen tuloilla 180 euroa.

Janitaa syytettiin törkeästä petoksesta. Oikeus katsoi, että hän oli erehdyttänyt pohjoissatakuntalaista miestä lypsäen häneltä liki 20 000 euroa. Janita oli tutustunut mieheen Facebookissa, ja hän kertoi uhrille surullista tarinaa kohtalostaan. Syyttäjän mukaan Janita oli saanut muiltakin rahasuorituksia, mutta nämä miehet eivät ole tehneet rikosilmoitusta. Syyttäjä vaati Janatuista linnaan, sillä tällä on allaan muitakin rikostuomioita, muiden muassa varkaus, väärennys ja valtionrajarikos.

Janatuisen ehdollisen koeaika päättyy kahden vuoden päästä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Janita Janatuinen, vankeus

Kommentit

Ehdollista, siis ei oikein voi puhua vankeudesta. Etenkään, kun tämäkin tuli entisten ehdollisten tuomioiden jatkeeksi ja ko. xxx on jo 150 000 euroa ulosotossa. Firman piikkiin, ninnannunna!

Oma kommentti