Kuva: Kari Pekonen

Suomalainen laulajakaunotar haluaisi vakiintua: ”Mutta minusta kiinnostuvat vain seitsemänymppiset”

Laulaja Virpi Kätkä tilittää elämäänsä Hymyn painetun lehden mielenkiintoisessa haastattelussa. Virpi kertoo muun muassa yliluonnolisista ilmiöistä, joita hän on henkisenä ihmisenä kohdannut.

Hän kertoo myös parisuhdestatuksensa. Miestä ei ole.

-Minun pitäisi saada sellainen parisuhde, jossa mies on uskovainen. Olen niin luonnonlapsi, enkä välitä mitä muut ajattelevat. Haluan kuitenkin puhua henkisyydestä ja hengellisistä asioista parisuhteessa kumppanini kanssa. Olemme kaikki Jumalan lapsia, Virpi toteaa haastattelussa.

Virpin ja Tauskin eroa puitiin julkisuudessa pitkään. Siihen liittyi huoltajuusriitoja. Ex-pari antoi myös lausuntoja eronsa tilanteesta. Nyt vanhat kaunat on unohdettu ja riitojen tilalle on astunut ystävyys.

– Olemme olleet Tauskin kanssa hyviä kavereita jo parin vuoden ajan. Arvostamme ystävyyttä emmekä riitele enää. Tauski on raitistunut ja hän on eri mies nykyisin. Nyt viina ei vie miestä.

– Olen todella huono rakastumaan. En tajua vihjeistä mitään, vaan pidän kaikkia vaan kavereina. En lue messengerejä enkä liity tindereihin. Se maailma on minulle vieras. Haluan nähdä ihmisen kasvotusten, Virpi kertoilee.

Hän nauraa, että keikoilla Katja-sisaresta ovat kiinnostuneita kaikki 20-vuotiaat ja hänestä 70-vuotiaat miehet.

Virpi kertoo harrastavansa vapaaehtoistyötä.

– Jaan ruokakasseja maanantaisin. Ruokakassi ry:ssä keräämme kaupoista hävikkiruokaa aina maanantaisin ja perjantaisin. Jonossa on 120 ihmistä hakemassa ruokaa. Itselläni on ollut perusturvallinen lapsuus. Velvollisuuteni on auttaa.

Lue kiintoisa juttu lehdestä, jonne sen on kirjoittanut Ilari Kauppinen.

Kuva: Pekka Nieminen, OM-arkisto

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tauski Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Oma kommentti