Suomalainen superjulkkis hakee kämppistä 550 eurolla – katso kuvat talosta!

Johanna TukiainenSuomen ehkä tunnetuin viihdejulkkis Johanna Tukiainen hakee jälleen alivuokralaista Helsingin Jollaksessa sijaitsevaan uljaaseen residenssiinsä. Paikassa asuu ennestään Johannan sisar Julia ja tämän miesystävä.

Ilmoituksessa haetaan luotettavaa ja työssäkäyvää henkilöä, sukupuolella ei ole väliä. Johanna mainostaa paritaloa upeaksi, meren lähellä sijaitsevaksi kohteeksi, jossa on 130 neliötä, neljä huonetta, keittiö, sauna ja takkahuone sekä lasitettu, suurikokoinen parveke. Huoneekseen kämppis saa 15 neliön tilan, mutta muutkin asunnon huoneet ovat käytössä.

Johanna mainitsee vuokralaisen saavan käyttää myös pianoa ja internetiä. 550 euron kuukausivuokra sisältää myös sähkön ja veden.

Katso ilmoitus ja kuvat huoneistosta tuolta:

http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/6288591

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Onko mitään tietoa millä nopeudella tuo nettiliittymä tukiaisen kämpässä toimii, onhan tuo aika raju hinta noissa olosuhteissa ilman kunnon nettiäkään.
Ranta ja verkko löytyy siis mutta kalastusluvat taitaa rajoittua talon kaislikkoihin ja johtaa ruskeasuolle mainoksen tavoin ”ajetaanko rantatietä vai pukataanko keskeltä”.
Vakuutan ja alleviivaan, en todellakaan muuttaisi tukiaisen kanssa yhteen, siinä menis ura ja maine, enkä ole koskaan pitänyt kovin seksikkäänäkään vaikka pahemminkin voisi olla. Puhumattakaan tartuntariskeistä, kyseessä on sellanen sukupuolitautimaalitaulu ja magneetti etten voisi olla miettimättä mitä saattaisin joutua kantamaan lopun elämää. Kyseessä on sentään pornotähti jolla on joskus ehtinyt mennä lujaakin parhaina vuosinaan.
Esiintymisistä päätellen luonnekaan ei ole sellainen että pitäisin seurasta pitkän päälle. Nykynenkin vuokrani on suurempi mutta en muuttaisi pupuhäkkiin maksamallakaan. Lapsetkin olen jo tehnyt, seuraan mielenkiinnolla kuka tonne uhrautuu. Onnea vaan hakuun.

Jossuuuu.. Jos et myynyt oikeuksia tälle piristejuomalle, ne sitten VETELI SUA JA SUN SISKOAS TOSI HALVALLA!!!! BUHAHAHAHAHAHHAHHAA!! Näkyispä ulkomaillakin, ihan maijaaamis asti kans. Malak Taus.

Onx kaikki ihan ok, kun huolestuneena seurannut, että kaikki viihdesivustojen haastattelutja sinua koskevat kommentit olivat yritetty poistaa… Ja et ole kirjoittanut tähän viimeiseen jälellä olevaan, kiitos hymy. Ensimmäinen, viimeinen. Malak Taus.

ja sit me mennää miamiin ku tuksulla on siä nii paljo ihQui kavereita ja sit ku me tullaa pois siältä ni me mennää tukholmaan kuvauksiin ja sit ku siältä päästään pois ni pysähdytään turun pallivahassa vetään muutama dolls-keikka. jee, ihanaa!!!1111

otin eilen yhteyttä tuksuun ja muutan ens viikolla sinne residenssiin. vitun kova meno, eiks je? en malta oottaa yhteisiä saunahetkiä.

Voi auta ja varjele…”Superjulkkis??!!” Toi luukku on niin kaamea, ettei sanat riitä kuvailemaan. Mäntypaneelia, villinä rehottava puutarha (hah!), Pelastusarmeijan kirppikseltä hommatut mööpelit ja muut sisustuskalut…voi räkä. Kämppä on yhtä hehkeä ja vetävä kuin asukkaansakin.

Hei, silmäilen just sillä korvalla sua. oot tosi sexy… vesku 57v.hän sä oot, etkö olekkin… mennään naimisiin maijamisss

Liittykääs kaikki pikku Liisat ja Lasset, facebook sivuston faniryhmään joka kuuluupis just v***un näin- Johanna Tukiainen olet perseestä. Anteeksi hymyn toimitukselle että mainostin…. Sivustolla kutenkin on 16000 rekistöröitynyttä kaiffaria!!!

Missä on puksusta,tuksusta eiku… VIT…. aivan sama. otetut UUDET kuvat?????????
Taitaa olla posket poskilla kun botoxit loppuu……. Eikä varmasti ole kaunista katseltavaa.

jossa on 130 neliötä, neljä huonetta, keittiö, sauna ja takkahuone sekä lasitettu, suurikokoinen parveke. Huoneekseen kämppis saa 15 neliön tilan
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA
KUKA MENEE TWO TON TESSIEN KANSSA SAMAN KATON ALLE?
Aikasta kallista noi kaikki 15 neliötä, mutta eihän sinne jää muuta tilaa kun TWO TON TESSIE tulee kotiin…………… JEEEZUZ laita edes pussi päähäs ennen kuin tulet sisään. Kiitos.

Goolatkaa- Tukiainen strippaa pinkkiin pukeutuneena. Ai etää Johanna . sä et todellakann ole seksikäs. Älä väitä enää koskaan niin.Tämä Vietiketju päättyy luultavasti tähän kommenttiin, minun takiani maikkari sepsepäiv kertaa kaks, on Johanna ilmoittanut toimituksille, että parjaus loppuu nyt!!!! Ei ne lehdet ole vastuussa palautuskommenteista. Odotan Johannan Blogia innolla, saan varmasti maininnan.

Jos ei olis muijaa ja vakituista kämppää, niin yrittäsin kyllä päästä tonne vuokralle et näkis millasta glamour elämää sillä tuksulla oikeesti on.

Superjulkkis missä mielessä?? Huutonaurua ja paljon. Tuleeko vuokranantajalta munasyndit ja hammassuojat jos vuokraemäntä heittäytyy väkivaltaiseksi ja aloittaa puukko hippaset????

Miksi kyseisin ihmisen pitää olla työssäkäyvä? Eihän Tukkis itsekään ole työssäkäyvä sanan varsinaisessa merkityksessä. Tukkis onkin liikkeenjohtaja ja yrittäjä, glämyyr-malli ja laulaja jolla on oikein kolme biisiä käsitävä settkin.
Ettei vaan tuleva kämppis joutuisi maksamaan Tukiaisten taksikuluja ja kapakkareissuja?

Johanna on itse poistanut viikon sisään jo kaksi hänestä eri viihdesivustoilla olevaa haastattelua tai artikkelis, kommentointi palstan takia…. Johanna, kun kerta itse itsestäsi aina ilmoitat, mitä koskaan teetkään, anna hyvä ihminen toisten kertoa mielipiteensä, niinhän kerrot sinäkin.

Onko osoite varmasti oikea, kun passelimpi kadunnimi löytyis kahden korttelin päästä lännestä? Ja mitenkäs sen rannan kanssa? Käyttöoikeus? Saa viedä katiskan kaislikkoon, muiden helsinkiläisten tapaan, jos kalastuksehoitomaksu on hoidettu?

Törmäsin ilmoitukseen, kun etsin vuokra-asuntoa pk-seudulta, ja ajattelin, että toivottavasti kyseessä ei ole Tuksun kämppä, sillä kommuuni-asuminen tuntui Helsingin hinnoissa ihan hyvältä ratkaisulta. Valitettavasti minusta ei ole taistelemaan pahojen henkien kanssa, joten jätän huoneen suosiolla jollekin kokeneemmalle Ghost Busterille.

Jotenkin arvasin kenestä oli kyse kun näin otsikon ”superjulkkis” taitaa toimitus oikein haluta ärsyttää lukijoitaan…

Farisiteuksen tarina on oikein käypä tähän hässäkkään. Mitä Nasarethin Jeesus sanoi ulkokultaisista ihmisistä???? Mitä Jeesus sanoi?? Kun tämän kysyin 8yötä palstalla, ja kysyn nyt!!! Uskovaiset Johannan ystävät, Kertokaa omin sanoin miten raamattu puhuu farisiteuksesta. Odotan innolla nobeltason rauhaan ja kauheaan, helvetin tuleen, perustuvia kommentteja. T: Kirstall an juu s forevr. Luv u. Tai e

Hyvä että Johanna alkaa hankkia itselleen lisätuloja muullakin tavalla, kuin vaatteita vähentämällä. Tosin pelkkä ajatus, että maksaisin vuokraa siitä, että rahani menisivät Johannan ulosottovelkoihin tai pahoinpitelykorvauksiin, kuvottaa. Eikö olisi jo aika mennä kunnon töihin ja maksaa korvaukset omasta selkänahasta, niinkuin muutkin ihmiset tekevät. Tiettävästi Jollaksen ”residenssi” on J:n isän omistama, eikä Johanna/Julia/poikaystävä maksa siitä muuta kuin sähkön ja veden. (korjatkaa joku, jos olen väärässä). Kovin helpolla neitonen aikoo päästä näistäkin vaikeuksista. Normaali ihminen rahapulassaan laittaa vaikka kirpputorin pystyyn.

Mielestäni nämä uutiset koskien valtakunnan ykkösblondia ovat erittäin kutkuttavia. Erittäin todennäköisesti kaikki rumasti kommentoivatkin menisivät asumaan Tukiaisen kanssa koska vain mikäli pääsisivät.

Toivottavasti esim. Hymy-lehden tutkivat journalistit seuraavat myös sitä, että asunnon omistaja/vuokralainen ilmoittaa asiallisesti myös verottajalle alivuokralaiselta saamansa vuokratulon ko. asunnosta.

Mä en menis ee kymppä tontusta asuu kuukaudeks saman katon alle ton taistelunorsun kaa.

Kuka maksaa 550e kuukausivuokraa 15m2 huoneesta ja siitä että saa soitella Johanna Tukiaisen Pianolla? 😀

Tuksunaattorista vois laittaa näihin juttuihin vähän uudempaa kuvamateriaalia, nää stailatut barbikuvat 5 vuoden takaa on jo niin nähty… Ei ole enää näin nätti ja laiha ja klamööyr =D

HYMYn toimitus! Kun teette juttujanne Tuksusta, oheistakaa artikkeleihin tuoreita kuvia alkkiksesta. Nuo kivikautiset klämyyrikuvat on sataan kertaa nähty ja alkaa jo yököttää.

Superjulkkis? No hohhoijaa, ei nyt sentään.
Tunnetuin viihdejulkkis? Mikä lasketaan viihdejulkkikseksi? Lasketaanko artistit? Ei taida jossu nyt ihan tässäkään pärjätä.
Ilmoituksessa pisti silmään kun haetaan luotettavaa vuokralaista, mitenköhän on vuokranantajan luotettavuuden laita?

Kuka haluaisi asua tuolla, vaikka siitä maksettaisiin asujalle päin?

Ööö? Mutta eihän Jossu asu Jollaksessa vaan ex-miehensä asunnossa keskustassa. Näinhän hän vasta reilu viikko sitten ilmoitti; että virheellisesti hänen kuvitellaan asuvan Jollaksessa vaikka oikeasti on asunut 10 vuotta keskustassa.
Mites tämä juttu nyt oikeasti oikein on?

Superjulkkis??? Kuka ja missä?
Tässä jutussa oli vain Tuksu.

Juu tein ihan saman huomion? Mitä kanistereita sulla on siellä saunasssa????

Mitäköhän kanistereita säilötään saunassa lauteiden alla, kenties jotain kotikeittosta?

Ei kai vuokraa sisälly panopakkoa kuten yleensä on tällaisissa tilanteissa.

Oma kommentti