Suomalainen wannabe-julkkis vetäytyi – poikaystävä ja perhe asialla!

Laine BruceHymyssä puolentoista kuukauden ajan Wannabe-julkkiksen blogia pitänyt 21-vuotias Laine Bruce lopettaa. Ei julkisuuspyrkyryyttään, vaan siitä kertovan blogin. Syynä ovat perheen keskeiset erimielisyydet. Laine sai kunnolla lunta tupaan kirjoituksistaan, ja mitä ilmeisemmin kritiikki meni hänen sietokykynsä yli.

Lainen tarkoituksena oli antaa mielenkiintoiselle nykyilmiölle kasvot. Risc Monitorin muutama vuosi sitten tekemän tutkimuksen mukaan 39% alle 25-vuotiaista suomalaisnuorista piti julkkiksen ammattia kiinnostavimpana. Hymy hakee blogille jatkajaa, ja muutamia mielenkiintoisia hakemuksia onkin jo tullut.

Blogiin tuolta.

https://hymy.fi/blogit/wannabe-julkkis-laine-brucen-blogi/viimeinen-blogini-tassa-kerron-syyt

Lainen posauksia:

https://hymy.fi/kuvat-ja-videot/wannabe-julkkis-laine-bruce/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Laine Bruce, wannabe-julkkis

Kommentit

Miksi niin moni nuori hinkuaa julkisuuteen nykyään? Paljon hienompaa on opiskella ja tehdä töitä, voin sanoa näille pyrkyreille että mulle se on ainakin taannut hyvän toimeentulon, kodin keskustasta jne. Enkä ole yhtään sponssia tarvinnut saadakseni kivoja vaatteita tms. Eli kyllä ihan tällainen taviksenkin elämä kannattaa. 😉

…tai ehkä typyllä ei vaan ollut kertakaikkiaan mitään sanottavaa eikä minkäänlaista annettavaa, eikä ketään kiinnostanut tyhjänpäiväisen teinin jorinat.

Oma kommentti