Suomalaisartisti sai tarpeekseen sosiaalipummeista ja verotuksesta: ”Siirrän yritystoimintani ulkomaille!”

GeronimaSuomen yritysverotus ottaa viihdetaiteilija Geronimaa päähän. Hän kertoo Hymyn-blogissaan sijoittavansa mielellään rahaa kansalaisten koulutukseen ja terveydenhuoltoon.

-Mutta nämä KELA-rahoilla työstä lintsailevat hyypiöt ja kaiken maailman perheenyhdistämisprojekteilla elätettävät mamut! En osallistu enää yhtään lisää heidän elättämiseensä, ja olenkin perustamassa uutta firmaa, ja se rekisteröidään sattuneesta syystä ulkomaille! Geronima pauhaa.

Lue lisää blogista.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima, verotus, yritys

Kommentit

Muuttaisi koko turha Geronima vaan sinne ulkomailleen yrityksensä perässä..

Ärsyttää nämä turhat julkkikset jotka eivät edes tienaa.

Noh… veikkaisin että suomessa kuitenkin on tällähetkellä vähemmän niitä jotka joutuvat tuilla elämään kuin siellä ”ulkomailla” 😉 Vanhoillapäivillä sitä kuitenkin tullaan eläkettä kiljumaan suomesta…Jaja, jokaisella tapansa talloa. Minä ainakin maksan veroni ilolla.

MItäs tuo. Olihan Tuhnullakin 20 kiloa sitten haarakonttori Floridassa.

Vaatisi jonkin verran älykkyyttä nähdä missä ne todelliset kuppaajat ja loiset ovat (mm. kansainvälinen yksityinen pankkijärjestelmä ja sen monopolioikeus uuden rahan luomiseen sekä näitä liehittelevä virkaeliitti).

Älykkyyttä ei tuosta suunnasta näemmä kannata odottaa.

Hui sentään. Menee varmaan Suomen valtio konkurssiin. Eiköhän tämäkin turhis kuluta enemmän verovaroja, kuin niitä maksaa. Tämän tuntemattoman suuruuden kohdalla olemme kaikki huolissamme perseenyhdistämisprojekteista.Esimerkiksi Venäjällä tasavero on 12,5% ja yhteiskuntajärjestys ja palvelut sen mukaisia.

Tervemenoa vaan. Kunhan lähtiessäsi muistat sen, että ainakin itään päin mennessäsi joudut maksamaan viranomaisten voitelurahaa, sekä suojelurahaa yrityksesi turvallisuuden takaamiseksi.
Olen itse operoinut Virossa ja Venäjällä ja tiedän, että yrityksen toimintaedellytysten turvaamiseksi saa olla lompakko auki joka päivä. Toisaalta, se on sinulle sivistymättömälle moukalle ihan oikein.

Aloin seurata nettikeskusteluja v.1997, eikä juuri mikään ole muuttunut 15 vuodessa eräiden jutuissa. Koko ajan on firmat lähdössä ja yhteiskunta kaatumassa verojen ja sos.turvan takia – oikeasti ei ole tapahtunut sinne päinkään. Aina vaan pönöttää Nokia Keilaniemessä ja kasvuluvut plussalla joka vuosi. Jopa sossurahaa korotettiin tänä vuonna enemmän kuin koskaan aiemmin. Toisaalta jos romahdus tulisi vaikka v.2030, niin silloinhan verovalittajat saisi tyydytyksen, olivat vaan ensin 45 vuotta väärässä kunnes tärppäsi.

maksan veroja satoja euroja joka päivä Suomeen, vaikkei tämä valtio ole antanut mulle mitään muuta kuin monoa pyllyyn. Paljonko Suomi tulee menettämään yrityksesi verotuksesta jättämisestä?

Kela kortti sitten muista palauttaa se, sinä et sitä enää sitten käytä. Muista maksella myös tiemaksuja jos ajat täällä.

On se ihme, ettei näin ”älykäs” ihminen päässyt eduskuntaan.

HAH mitä yritystoimintaa? Sulla on Geronima niminen toiminimi, ei mitään muuta. Ja tällä hetkellä directassa kun katsoi, sun liikevaihto on puhdas nolla?
Eli mitä ihme veroja sä muka makselisit tänne Suomeenkaan!?

Onneksi et päässyt eduskuntaan! Olisi mennyt verorahat hukkaan.

Mun mielestä kaikista pahimpia loisia on ne, jotka kyllä käyttää veromarkkojen suomia palveluita, mutta jotka ei maksa tänne yhtään veroja. Prkl.

No samalla, kun noinkin v…nut olet, niin palauta kelakorttisi KELA:n. Sinun laisia ’yrittäjiä’ jotka suositte harmaata taloutta on ihan riittävästi. Sinunlaisia ei täällä kaivata, ymmärsitkö?

Eihän verojaan ulkomaille voi maksaa edes firman avulla jos persettään kuitenkin Suomessa myy… Eihän toi idiootti sitäkään tajua.

Kerran Espoossa ajelin Subarulla ja tuo mukamas rikas taitelija hyppäsi kyytiin. Sanoi olevansa promotyttö, joten ajelimme keskustaan ja The Tigerin vippiin. Viina virtasi ja lopulta lähdimme Subarulla nauramaan typerille isille, joilla säälittävä Volvo.

En saanut koska oli kuulemma hiivasieni 🙁

mitä tää artisti soittaa – muuta kuin nahkapilliä maksusta.

Kauheaa – millä me nyt eletään kun yks tukiainen lähtee?

Penikseni jäykistyi näistä tuhmista ajatuksista… Ei maistu salami, 4,5/5

mahtaa olla suuret tulot kun täytyy oikein karkuun verottajaa pääästä, ja itehän niitä tukia ei olla koskaan tarvittu, eihän…..kiesus mikä turhake

Ärsyttää hyvin paljon nämä vuuokralla asuvat ja mopon polkijat.

Asiaa. Näin tein minäkin. On niin hanurista tämä systeemi että se ei parane muuten kuin ottamalla rahat veks siltä.

Kela-tuilla elää todellakin muitakin kuin työstä laistavia hyypiöitä! Mieheni sairastui vakavasti ja saa nyt Kelan sairauspäivärahaa, sekä myös vammainen lapseni saa Kelan tukia. Emme tulisi toimeen minun duunarin palkallani ilman kelan tukia. Herran kiitos tuollainen järjestelmä on olemassa!

Muista sitten käyttää tästä eteenpäin vain yksityisiä palveluja. Maasturillakin ajelet vain omilla maillasi, ettet pummi MUIDEN verovaroin maksettuja etuja.

Jaa, että haarakonttoria perustamaan ulkomaihin ja nauttimaan sikäläisistä tuista.

ymmärrän täysin, kohta lähtee tosi isojakin yrityksiä samasta syystä.

Jaa, että haarakonttoria perustamaan ulkomaihin ja nauttimaan sikäläisistä tuista.

”viihdetaiteilija” 😀 Kaiken maailman perseenheiluttajat poraa turhasta.

Oma kommentti